Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
grozno

Ostavila ga jer je slao poruke njenoj najboljoj prijateljici?

khloe kardashian
Foto: Instagram
1/4
22.09.2014.
u 07:44

Khloe Kardashian i French Montana su prekinuli...

Khloe Kardashian i French Montana su prekinuli.

Dok su mnogi smatrali da je reper dobio nogu jer Khloe nije preboljela svog bivšeg supruga Lamara Odoma, čini se da je razlog gori po simpatičnu reality zvijezdu. Naime, Radar Online piše kako je razlog prekidu činjenica da je French slao neprimjerene poruke njenoj prijateljici Maliki Haqq.

- Khloe je uzela njegov mobitel i pronašla brojne neprimjerene poruke koje je slao njenoj prijateljici. To je razlog što je prekinula s njim, rekao je izvor blizak paru. Iako je Frencha ostavila, s Malikom se Khloe nije posvađala.

Foto: Instagram/Wanda Nara

>>Khloe Kardashian želi što prije zatrudnjeti s novim dečkom

>>Novi dečko Khloe Kardashian još u braku s drugom, zanemario i sina

Komentara 1

LI
liliZG
11:36 22.09.2014.

tak treba,....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije