Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u naručju mlađeg dečka

Osmijeh se vratio na njeno lice! Tko bi joj uopće dao 51 godinu?

demi moore
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
16.05.2014.
u 16:26

Demi Moore s 51 godine izgleda odlično, a osim posvećenosti zdravom načinu života, vjerojatno to ima veze i s njenim, 24 godina mlađim dečkom

Čini se kako je Demi Moore konačno zaboravila na bolan razvod od Ashtona Kutchera, sudeći po osmijehu kojeg je pokazala u četvrtak na otvorenju jedne galerije u Los Angelesu.

Demi s 51 godine izgleda odlično, a osim posvećenosti zdravom načinu života, vjerojatno to ima veze i s njenim, 24 godina mlađim dečkom Seanom Fridayom, bubnjarem benda "Dead Sara". Par je u vezi šest mjeseci, koju drže izvan radara medija.

Mladolika glumica na izložbu je stigla u bijelom kombinezonu, a prema izjavama očevidaca, Demi i njen novi dečko izgledali su opušteno i nasmiješeno družeći se s prijateljima.

Demi i Ashton razvod su finalizirali krajem prošle godine, a on bi uskoro trebao uploviti u bračnu luku s Milom Kunis.

>>Bježi iz grada kako ne bi morala gledati vjenčanje bivšeg

Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)

Komentara 8

Avatar kontraadmiraI
kontraadmiraI
20:04 16.05.2014.

Zgodna žena, ali vodi nesretan život. Umjesto da ima nekog uz sebe sve te godine, povlači se s momcima kojima može biti mama i koji će ionako uskoro pogledati mlađe od sebe.

GR
grrricko
17:05 17.05.2014.

U toj priči jedino nedostaje Bruce Willis da vuče tuđe kofere.....

SA
sargu123
19:49 16.05.2014.

Ja bi joj dao 55.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije