Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'žao mi je milana bandića'

Ornela Vištica podržava gradonačelnika: Zaplakah kao dijete iz srca!

Ornela Vištica
Foto: PR FOTO
21.10.2014.
u 14:39

Nakon sportašica Ivane Brkljačić i Sandre Perković, koje su javno podržale gradonačelnika, i glumica je putem svog Facebooka izrazila želju da Bandić što prije izađe iz pritvora...

Uhićenje zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića zgrozilo je i brojne slavne osobe.

Onima koji su dali podršku Bandiću pridružila se i glumica Ornela Vištica. Nakon sportašica Ivane Brkljačić i Sandre Perković, koje su javno podržale gradonačelnika, i glumica je putem svog Facebooka izrazila želju da Bandić što prije izađe iz pritvora.

– Ne mogu šutjeti i ne reći kako sam najviše zahvalna Bogu što mi je podario snažan instinkt i intuiciju, osjećaj za čovjeka. Gledajući Dnevnik HRT-a, izvještavanja o trenutačnoj situaciji, oči mi se napuniše suzama, steglo me u grlu i zaplakah kao dijete iz srca! Iako ga ne poznajem dobro, žao mi je! Žao mi je Milana Bandića! Čovjek je na pogrešnom mjestu. Želim da ga što prije puste, napisala je Ornela.

>>Ornela Vištica ljubi Igora Zelića sa seta serije?

>>Ornela Vištica: Neki postupci mojeg lika u sapunici nespojivi su sa mnom

Komentara 26

ĆA
ćaćaća
15:00 21.10.2014.

da su ga pritvorili dok je bio član adp.a ja bi prvi bio za zatvaranja..ovako je jasno da je riječ o sprezi pravosuđa i vlasti pa mi je sve gadljivo..pogotovo ako se zna da smo eu zemlja koja se još uvijek služi komunističkim metodama..

GE
geler203
17:10 21.10.2014.

Sjedi 5. Odlična gluma, dijete, srce, suze. Fantastično.

Avatar dr. Evil
dr. Evil
18:25 21.10.2014.

Ornela, drzi se ti glume jer o stvarnom zivotu nemas pojma

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije