Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Slavni humanitarac

Holivudski miljenik posjetio dječicu u zoni sukoba u Ukrajini

orlando bloom
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
29.04.2016.
u 09:59

Po fotografijama i video snimkama koje su školarci postavili na društvene mreže, saznalo se da je Bloom posjetio jednu školu u Slavjansku, gradu koji je na početku sukoba u Ukrajini bio snažno uporište proruskih snaga

Holivudska zvijezda Orlando Bloom, ambasador dobre volje UNICEF-a, posjetio je djecu u zoni sukoba na istoku Ukrajine, objavila je ta agencija UN-a.

Po fotografijama i video snimkama koje su školarci postavili na društvene mreže, saznalo se da je Bloom posjetio jednu školu u Slavjansku, gradu koji je na početku sukoba u Ukrajini bio snažno uporište proruskih snaga, ali su ga nakon žestokih sukoba ukrajinske snage vratile pod svoju kontrolu.

UNICEF je potvrdio da je slavni glumac na istoku Ukrajine, ne navodeći detalje zbog sigurnosnih razloga. Po ukrajinskim medijima, Bloom je u zemlju stigao u srijedu i osim Slavjanska posjetio i Kramatorsk i Svjatohirsk, još dva grada koja su blizu linije radzvajanja ukrajinskih i pobunjeničkih snaga.

Rat na istoku Ukrajine odnio je 9200 života u dvije godine. Unatoč primirju, sporadični sukobi duž linije bojišta nisu rijetkost. Orlando Bloom ambasador je dobre volje UNICEF-a od 2009., a najpoznatiji je po ulogama u filmskim serijalima Gospodaru prstenova, Hobbitu i Piratima s Kariba.

>>Potvrdili nagađanja: Slavna pjevačica i glumac uistinu su u vezi

>>Orlandu Bloomu odbijena viza za Indiju

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije