Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istjerala je iz kuće

Maćeha optužuje: Oprah nam je vikala da smo crnčuge! Obična je manipulatorica

Oprah
Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL
1/7
23.04.2014.
u 14:18

Barbara tvrdi da je upravo Oprah imala ključnu ulogu u raspadu njena braka s Vernonon za kojeg se vjenčala 2000. godine. Iz kuće vrijedne 1,4 milijuna dolara mora izaći do 29. svibnja.

U ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail, pomajka najslavnije TV osobe na svijetu po prvi je put iznijela šokantne detalje iz svog života i muke koju prolazi zbog Oprah Winfrey.

- Nazvala me za moj rođendan i zaprijetila da odmah napustim kuću u kojoj sam 14 godina živjela s njenim ocem Vernonom.

Ne znam čime sam je tako naljutila da se tako ponaša prema meni i izbaci me na ulicu bez ikakvih osjećaja

Barbara tvrdi da je upravo Oprah imala ključnu ulogu u raspadu njena braka s Vernonon za kojeg se vjenčala 2000. godine. Iz kuće vrijedne 1,4 milijuna dolara mora izaći do 29. svibnja.

- Sve sam izgubila, nije to samo kuća. Bio je to moj dom, sve moje uspomene su tu, rekla je Barbara u emotivnom intrevjuu.

- Ne znam čime sam je tako naljutila da se tako ponaša prema meni i izbaci me na ulicu bez ikakvih osjećaja. Ali to je Oprah, i sudac i porota. Mislim da je problem bio u tome što sam joj se obraćala kao normalnoj osobi. To nije voljela. Ona članove obitelji doživljava kao poslugu i koristi svoje bogatstvo kako bi kontrolirala sve oko sebe, tvrdi Barbara.

Foto: Chase Rollins/Press Association/PIXSELL

Ističe kako je slika kojom se Oprah predstavlja u javnosti potpuno drukčija u privatnom životu. Ona je zapravo jedna vrlo nesretna osoba ispod kože, tvrdi Barbara za Oprah i dodaje kako je Oprah kupila kuću u kojoj je ona živjela sa svojim suprugom, ali da to zapravo nikada nije bio poklon njima.

Bio je to način na koji je Oprah gradila svoje carstvo.

- Suprug mi je jednom rekao: Ako ti netko nešto pokloni, to ne znači da te zaista voli. Mislio je pritom na Oprah, naravno. Ona sve mora kontrolirati. Sve mora biti po njenom. Nije točna slika koju stvara u javnosti da je ona jedna vrlo velikodušna osoba koja svima rado pomaže. Sve je samo stvar kontrole i upravljanja. Iz nekih ljudi jednostavno ne možete istjerati ta j mentalitet geta, priča Barbara. Automobil koji je vozio njezin 81- godišnji otac Vernon, također je na ime Oprah Winfrey.

Foto: Olivier Douliery/Press Association/PIXSELL

Lako je naviknuti se na bogatstvo kakvo ima i živi Oprah Winfrey, ali novac ne može kupiti sve. Nema smisla za stil, grozna je dekoraterka, nastavlja Barbara koja je radila u školi kada je upoznala njenog oca koji je tada imao svoju brijačnicu i bio poznati brijač u svome kraju.

Barabara i Vernon vidjeli su "samo četiri" od 8 posjeda od Oprah, ali u nijednoj kući osim onoj na Fisher Islandu nisu smjeli odsjesti. Oprah ih je uvijek smještala u hotele kada bi je došli posjetiti. Kada je Oprah dolazila kod oca i Barbare u posjet prigovarala je zbog posteljine koju je Barbara imala i šalica za kavu koje joj nisu bile po guštu. "Premale su", govorila je.

Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL

- Jednom kada smo došli u posjet kod Oprah u Chicago, ona je putem interfona u kući vikala: Crnčuge su u kući! Crnčuge su u kući! Govorila je kako se šali, ali uvijek nas je smještala " gdje nam je mjesto". Osoblje je otpuštala preko nekoga, nikada im sama to nije rekla i nikada nije dala objašnjenja. Samo je nabrajala. Otpusti tog i tog i tog..., priča Barbara u intervju koji Daily Mail objavljuje u dva dijela.

>>Oprah Winfrey prostačila pred Lindsay Lohan

>>Oprah joj oštro poručila: Moraš prestati sa s*****a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije