Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odnedavno slobodna

Opet zavodi! DiCaprio 'bacio oko' na mlađahnu Dakotu?

leonardo dicaprio
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
28.02.2015.
u 19:00

25-godišnja zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive' Na nedavnoj zabavi uoči Oscara, Leonardo je svu svoju pažnju poklonio Dakoti, a ona je bila oduševljena time.

Leonardo DiCaprio zavodi više no ikad. Nekoliko posljednjih tjedana povezivali su ga s Rihannom, a navodno je sada bacio oko na Dakotu Johnson.

25-godišnja zvijezda filma 'Pedeset nijansi sive' Na nedavnoj zabavi uoči Oscara, Leonardo je svu svoju pažnju poklonio Dakoti, a ona je bila oduševljena time. Družio se on i s drugim kolegama, no najsretniji je bio u društvu mlađahne Dakote. Ona je pak cijelo vrijeme imala osmijeh na licu. Nedavno je prekinula vezu s Matthewom Hittom, dok je s Leonardo bio u vezi s Toni Garrn.

>>DiCaprio ljubio tajanstvenu plavušu ispred Rihanninih očiju

>>Dakota Johnson porječkala se s mamom Melanie Griffith na dodjeli Oscara

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
11:36 01.03.2015.

ovaj nije vidio onu stvar dok nije postao bogat a sad mu je glavna uloga povaliti što više i nadoknaditi 20 godina iza sebe..lova i polularnost ga čine jako lijepim šarmantnim pristojnim zavodljivim duhovitim i pametnim..za sve ostalo ćemo lako..

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
11:01 01.03.2015.

Moj Leo... godine idu... za koju ćeš ti potonut ko Titanik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije