Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Waka, waka

Opet je trudna! Lijepa pjevačica nogometašu će roditi drugo dijete

Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/7
28.08.2014.
u 22:17

Shakira i Pique imaju sina Milana, a mališan će dobiti brata

Lijepa Shakira zaustavila je šuškanja i za meksičko izdanje časopisa Cosmopolitan potvrdila je sretnu vijest: Da, trudna sam.

Shakira dijete očekuje s nogometašem Gerardom Piqueom kojeg je upoznala tijekom Svjetskog prvenstva u nogometu 2010. kad je cijeli svijet zaludila hitom " Waka ,waka".

Par ima sina Milana, a mališan će dobiti brata, prenosi Daily Mail.

Foto: PA/Pixsell

>>Shakirina obitelj tvrdi da je pjevačica opet trudna

>>Ona je kraljica Facebooka! Prva je prikupila čak 100 mlijuna lajkova

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar think pink
think pink
23:13 28.08.2014.

"Lijepa pjevačica nogometašu će roditi drugo dijete" - rodit će dijete nogometašu??? u kojem stoljeću živi vaš novinar - 16. ili 17??? ili je možda shakira zamjenska majka koja za novce rađa djecu drugim ljudima?

TH
than
23:43 28.08.2014.

Trebalo je malo poraditi na photoshopu i na ovoj slici nize... . Ljepsih cura, a i zgodnijih kod nas ima na svakom koraku. Pregazilo ju vrijeme, a i pretjerano sminke unisti lice, odnosno lice ubrzano stari, sto se izrazito vidii na onoj slici dolje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije