Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napustio band, no nevoljama nema kraja

'Nije mi rekao ništa o zaručnici. Jako je koketirao i rekao da me želi odmah'

martina
Foto: Facebook
1/4
29.03.2015.
u 14:42

O njegovog odlasku dugo se pričalo, a pogotovo nakon što je napustio turneju benda i vratio se u veliku Britaniju kako bi riješio situaciju s djevojkom Perrie Edwards

Šok, suze, nevjerica! Tinejdžerice diljem svijeta nisu mogle vjerovati kada je omiljeni Zayn Malik objavio da napušta bend One Direction.

O njegovog odlasku dugo se pričalo, a pogotovo nakon što je napustio turneju benda i vratio se u Veliku Britaniju kako bi riješio situaciju s djevojkom Perrie Edwards. Naime, mediji su se raspisali o njegovoj navodnoj nevjeri na Tajlandu. Fotografiran je sa slatkom brinetom, a iako je fotografija izgledala prilično nevino, Zayn je optužen za nevjeru. Zbog svega se, navodno, odlučio napustiti bend i potražiti neki normalniji život. No, mir neće stići tako brzo. Naime, oglasila se sada i švedska manekenka Martina Olsson, koja tvrdi da je sa Zaynom na Tajlandu spavala dvaput.

I ona posjeduje fotografiju s popularnim glazbenikom, čime može potkrijepiti svoje tvrdnje. - Nije mi ništa govorio o svojoj zaručnici. Nije je spominjao, i zaista je jako koketirao. Počeo me ljubiti i začas smo se našli u krevetu. Rekao mi je da me želi odmah - otvoreno je ispričala Martina. Dodala je i da je Zayn na turneji spavao i sa spomenutom Lauren. Srela ju je, kaže Martina, kako oko pet sati ujutro napušta vilu u kojoj je bend boravio. Dodala je da nije imala dojam da je Zayn pod stresom. Ipak, njegovi postupci govore drugačije, budući da je ubrzo napustio sve i vratio se kući. Navodno je u suzama molio svoju majku Trishu za savjet, a ona mu je rekla neka slijedi svoje srce te dodala da su svi jako ponosni na njega.

>>Obožavateljice slomljene: Moj život bez Zayna nije isti, čekat ću te u raju

>>Ova će vijest slomiti srca djevojčica širom svijeta

Komentara 4

Avatar Vrtlaric
Vrtlaric
14:49 29.03.2015.

Netreba o ovom pričati preveše je blesavo.

DU
Deleted user
18:39 29.03.2015.

nikad cuo....

PA
pahulja
05:17 30.03.2015.

Ni ja nikad cula. Na slici samo primjecujem dvije plavuse i dva azijata muslimana.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije