Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I dalje je voli?

Ona je za Biebera najelegantnija princeza na svijetu

Selena Gomez
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
03.03.2014.
u 18:52

Selena Gomez snimljena je na zabavi Vanity Faira, odjevena u zlatnu Pucci haljinu, a Justin Bieber objavio je njenu fotografiju na svom profilu

Justin Bieber jednostavno ne može preboljeti Selenu Gomez. Pjevač je na svom Instagramu objavio fotografiju Selene s jedne od oskarovskih zabava, iako se nalazi više od 3000 kilometara daleko, u Atlanti.

Selena Gomez snimljena je na zabavi Vanity Faira, odjevena u zlatnu Pucci haljinu, a Justin je ispod napisao: "Najelegantnija princeza na svijetu".

Možda je riječ tek o nostalgiji za starim životom, onim  LA-u, koji je uključivao i Selenu, koja je početkom godine otišla na odvikavanje od tableta i Biebera.

>>Prijatelj otkrio gdje su se prvi put seksali Justin i Selena

Komentara 1

LI
liliZG
11:35 04.03.2014.

jadna mala, usukala trbuh i prestala disati , točno se vidi na slici br. 6,..eto , ne diše uopće....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije