Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako vam se sviđa?

Ona je to zaista napravila!

kim kardashian
Foto: Instagram
1/8
05.03.2015.
u 18:22

Sa suprugom Kanyeom Westom stigla je u Pariz kako bi pratila Pariški tjedan mode, a tamo je pokazala i svoju novu boju kose

Kim Kardashian šokirala je svojom novom bojom kose. Sa suprugom Kanyeom Westom stigla je u Pariz kako bi pratila Pariški tjedan mode, a tamo je pokazala i svoju novu boju kose.

Postala je platinasta plavuša. Novu boju kose pokazala je na reviji kuće Balmain. Nakon što je pokazala frizuru cijelom svijetu, pokazala ju je i na svom Instagramu.

– Postala sam platinasta plavuša. Imam najbolji tim – napisala je Kim, zahvalivši svojim suradnicima na teško obavljenom poslu. Nakon što je napravila hit bob frizuru i dobila komplimente za nju, odlučila je drastično promijeniti i boju. Što mislite o njenoj novoj boji? Volite li više Kim kao crnku ili plavušu?

>>'Kim Kardashian je jako neuredna i stalno spava sa šminkom'

>>Kim Kardashian časti bujnom guzom zbog impresivnih 27 milijuna obožavatelja

Ključne riječi

Komentara 2

MA
masterYoda
23:12 05.03.2015.

Nitko nema komentara. Svi su na blajhanju.

Avatar Pinokio
Pinokio
20:32 05.03.2015.

komentar

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije