Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fatalna ruska plesačica

Ona je preseksi: Ne smije više plesati sa zauzetim muškarcima!

KRISTINA plesačica
Foto: Pixsell
1/10
22.09.2014.
u 12:30

Sudionica showa 'Strictly Come Dancing', naime, optužena je da je previše seksi pa više ne smije plesati sa zauzetim muškarcima...

Kristina Rihanoff plesačica je koja se suočila s pravim problemom. Sudionica showa ''Strictly Come Dancing'' optužena je da je previše seksi pa više ne smije plesati sa zauzetim muškarcima.

Muškarci koji su u showu plesali s njom masovno su padali na njen šarm. – Muškarci su probleme u vezama imali i prije showa, no Kristina ih je potaknula da poduzmu taj zadnji korak da ostave partnerice. Producenti s BBC-ja obavijestili su Kristinu o svojoj odluci, a ona se nije bunila.

Kristina je uspjela zavesti Joea Calzaghea i Vincenta Simonea. Oba su ostavili dotadašnje partnerice nakon što su upoznali Kristinu. Isto se dogodilo i s ragbijašem Benom Cohenom, koji je objavio da se rastaje nakon 11 godina. Pogađate, prije toga upoznao je Kristinu i plesao s njom.

>>Žiri Plesa sa zvijezdama u suzama pratio izvedbu Čovjeka bez lica

>>On je uspio! Seksi plesač osvojio bujnu Kate Upton

Komentara 1

LI
liliZG
13:01 22.09.2014.

žena nije niš posebno lijepa, a sami ste rekli, ekipa je imala problema u svojim vezama od prije, tak da...kak narod veli "teško ribu u vodu natjerati"....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije