Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
plavokosa zlata

Ona je najseksepilnija Hrvatica 2013. godine!

Zlata Stefanova
Foto: PR
1/4
17.12.2013.
u 14:03

Svoje mjesto među 49 najseksepilnijih uopće nisu našle Aleksandra Grdić, Fani Stipković, Maja Cvjetković ili Ava Karabatić, a na listi su nove 23 djevojke

Riječanka Zlata Stefanova najseksepilnija je Hrvatica u 2013. prema izboru portala za muškarce Kult u tradicionalnom online-izboru. Zlata Stefanova, model iz Pletixove kampanje za kupaće kostime, dobila je najbolje ocjene od 20.000 glasova čitatelja koliko je prikupljeno u mjesec dana glasovanja.

Redakcija Kulta predložila je 79 djevojaka, a posjetitelji su svojim glasovima odlučili kojih 49 imena će biti na listi, i na kojem mjestu.

Atraktivna Riječanka tako, na osnovi glasova, predvodi ovogodišnju Hot 49 listu ispred prošlogodišnje pobjednice, košarkašice Antonije Mišure, bivše TV voditeljice Barbare Radulović te manekenki Ive Jerković i Tine Katanić.

Iako su u prvih pet, osim pobjednice, poznata imena, mnoge poznate djevojke i žene hrvatski građani očigledno više ne smatraju toliko zanimljivima. Nives Drpić tako je završila na 27. mjestu, Severina na 34., Nikolina Pišek na 35., Jelena Rozga na 45., dok svoje mjesto među 49 najseksepilnijih uopće nisu našle Aleksandra Grdić, Fani Stipković, Maja Cvjetković i Ava Karabatić. Svoje su mjesto na listi, u odnosu na prošlogodišnju, pronašle 23 nove djevojke.

>>Najseksi Hrvatica nije ni Pišek ni Severina nego – Antonija Mišura!

Komentara 13

TE
TechnoCroat
15:51 17.12.2013.

Sve su zgodne. Ako je ovo referendum, ja sam ZA!

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
14:28 17.12.2013.

opaaaa....i kak sad da budem homić? malička je ultra

MO
mojazemlja
14:49 17.12.2013.

Čisti cukarin!. Kakav moraš biti muškarac da se pored ovakvog komada sakrivaš ispod "tuginih boja"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije