Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljeni glazbenik

Oliver Dragojević u Las Vegasu nastupat će sa Sandovalom, Serranom, Gibonnijem...

oliver dragojević
Foto: PR FOTO
1/4
26.05.2015.
u 16:27

- Već znam da ću tu večer pamtiti cijelog života. Meni, kao glazbeniku koji je nastupao po cijelom svijetu, ovo je kruna karijere. Moje poštovanje prema Sandovalu i Serranu prelazi granicu profesionalnog. Dijelimo uzajamno zadovoljstvo nadolazećom suradnjom - rekao je Oliver

Oliver, Sandoval, Serrano, Gibonni... Kad se tim imenima pridodaju i Las Vegas i Simfonijski orkestar 'UNVL' jamči se spektakl ove prijestolnice svjetske zabave. Obožavatelji stižu iz svih krajeva SAD-a, svijeta, pa tako i Hrvatske, jer dobro znaju  da će se toga dana, 26. rujna na pozornici Pearl Theatera u Las Vegasu održati neponovljivi koncert koji će tu večer, po tko zna koji puta, predstaviti Olivera kao neprikosnovenog glazbenog ambasadora Hrvatske.

Oliveru će se pridružiti deseterostruki dobitnik Grammyja, slavni kubanski jazz trubač Arturo Sandoval,prema čijem je liku i djelu snimljen i film "For Love or Country: The Arturo Sandoval Story" u kojem je slavnog jazzistu utjelovio Andy Garcia, a glavnu žensku ulogu je dobila glazbena diva Gloria Estefan.

Nakon uspješne suradnje na nedavnim koncertima u Lisinskom, Oliver je ponovno pozvao glazbenog genija i virtuoza usne harmonike Antonio Serrano, koji stiže iz Španjolske. Poznat po svojim nastupima sa legendarnim Pacom DeLuciom, Toots Thielemans i Wyntonom Marsalisom, dodat će pravi ambiance toj večeri.

- Već znam da ću tu večer pamtiti cijelog života. Meni, kao glazbeniku koji je nastupao po cijelom svijetu, ovo je kruna karijere. Moje poštovanje prema Sandovalu i Serranu prelazi granicu profesionalnog. Dijelimo uzajamno zadovoljstvo nadolazećom suradnjom - rekao je Oliver.

U višesatnom glazbenom događaju, Oliverov gost će biti i Gibonni, koji će samo dan  ranije završiti  svoju SAD - turneju koncertom u Los Angelesu. Ovo će biti njihov  prvi zajednički nastup na svjetskoj pozornici. Žensko društvo ce im činiti nadolazeća country nada hrvatskih korijena Annie Bosko, koja bilježi značajan uspon glazbenim ljestvicama. Annie je do sada astupala sa Adele, Josh Grobinom, grupom Frey, a sada će tom nizu dodati i duet sa Oliverom, koji stiže iz domovine njezinih predaka.

- Čujem da Annie baš i ne ide nešto hrvatski, ali to nas neće spriječiti da otpjevamo bar dvije pjesme u duetu. Neke američke standarde jer svi već znaju kako je moj engleski - anbelivebl -, ali ona ce navjezbati i jednu od mojih pjesama - šaljivo je dodao Oliver. Ovo će biti i više od koncertne večeri jer će Las Vegas, a time i međunarodna scena, zahvaljući Oliveru bardu Mediteranskog zvuka, čuti glasnije za Hrvatsku i ljepote koje donosimo svijetu.

>>Oliver Dragojević jedva se čeka i u Vegasu, s njim stiže i Nina Kraljić!

>>Oliver Dragojević oduševio koncertom u Houstonu

Komentara 1

TV
tv5378
04:22 27.05.2015.

bravo...bravo...bravo....nista nego bravo za najboljeg Hrvatskog umjetnika.Toliko si velik da ti ni pridjev USTASA ne mogu prikrpati.Znam da su bolesni zbog toga ali..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije