Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MTV glazbene nagrade

Okitila se s osam nagrada i nakitom od 84 milijuna kuna

Beyonce arrives at the 2016 MTV Video Music Awards in New York, U.S., August 28, 2016.  REUTERS/Lucas Jackson
Foto: REUTERS/Lucas Jackson
1/9
30.08.2016.
u 08:45

Pop zvijezda Beyonce se u New Yorku pojavila sa svojom modnom kopijom - kćeri Blue Ivy, a glazbenu konkurenticu Adele ostavila je bez nagrade

Najveća pop zvijezda današnjice Beyoncé do nogu je potukla konkurenciju na MTV-jevoj dodjeli nagrada, koja je održana u noći s nedjelje na ponedjeljak po hrvatskom vremenu u New Yorku.

Beyoncé je od 11 nominacija osvojila osam nagrada, uključujući i onu za video godine “Formation”, dok je Adele, koja je imala osam nominacija za singl “Hello”, ostala bez ičega.

Foto: REUTERS

Foto: Reuters

Razloga za slavlje ima i najplaćeniji svjetski DJ Calvin Harris, koji je u žestokoj konkurenciji osvojio nagradu za najbolji muški video, za pjesmu “This Is What You Came For” i za najbolji video elektroničke glazbe.

Beyoncé je obilježila ovogodišnju dodjelu ne samo nagradama nego i nastupom, ali i izgledom. Na crvenom tepihu pojavila se u haljini talijanskog dizajnera Francesca Scognamiglia, a na sebi je imala nakit Lorraine Schwartz vrijedan čak 84 milijuna kn. Uz nju je blistala i četverogodišnja kći Blue Ivy, koja je nosila haljinu dizajnerice Mischke Aoki od 74 tisuće kn.

Posebno se isticala i Nicki Minaj u plavoj haljini dizajnerice Bao Tranchi. Uska haljina isticala je Nickine obline, a za hodanje u njoj trebala je pomoć svog dečka, repera Meek Milla. Uzdahe javnosti izazvala je i Heidi Klum u bež mini suknji koja je isticala njezine duge noge.

Besprijekornim proporcijama pohvalila se i Winnie Harlow, 22-godišnji model koji boluje od vitiliga. S druge strane, listu najgore odjevenih predvodila je britanska pjevačica albanskog podrijetla Rita Ora. Ona se na crvenom tepihu pojavila u crno-crvenoj gothic haljini Marca Jacobsa te platformskim cipelama.

>> Beyonce dominirala u potpuno prozirnoj haljini, Kim Kardashian se (opet) hvalila bujnim grudima

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jazzskilss
11:02 30.08.2016.

miliona kuna? sta je za kune kupovala

JO
Jole1958
11:22 30.08.2016.

Glazba joj ništa ne valja pa se vadi na politiku i Black Lives Matter. Te MTV dodjele nemaju veze sa glazbom već 10 godina. Mogle bi i Severina Lidija Bačić tamo nastupat.

OO
oooooooooo
06:54 31.08.2016.

ma kakva glazba, naj popularniji vrtiguz na svijetu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije