Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sin Harrisona Forda:

'Točno je onakav muškarac kakvim ga zamišljate. Iznimno je jak i čvrst'

'Harrison Ford.AFI Life Achievement Award to Mike Nichols.Sony Studios Lot.Culver City, California Photo: Press Association/Pixsell'
Foto: Press Association/Pixsell
1/5
06.03.2015.
u 08:14

Glumac Harrison Ford imao je nesreću s avionom

Nakon što je Harrison Ford imao nesreću s avionom, oglasio se i njegov sin Ben.

Naime, nakon nesreće pojavile su se glasine da je Ford jako teško ozlijeđen, no Ben to demantira putem svog Twittera. - U bolnici sam. Tada je dobro. Natučeno, no dobro! Točno je onakav muškarac kakvim ga zamišljate. Iznimno je jak i čvrst - napisao je Ben Ford o svom ocu. Nešto kasnije, zahvalio se svim prijateljima na pozitivnim mislima i molitvama za njegovog oca.

Glumac je upravljao avionom iz Drugog svjetskog rata, a srušio se u blizini golf igrališta u losanđeleškoj četvrti Mar Vista. Glasnogovornik losanđeleške policije tvrdi kako je pad uzrokovao mehanički kvar na avionu, u kojem se nalazio samo legendarni glumac. Ford je poznat kao strastveni avijatičar, a već je jednu nesreću doživio, i to 1999. godine kada je upravljao helikopterom u Santa Clari.

>>Srušio se avion kojim je upravljao Harrison Ford. Slavni glumac teško ozlijeđen

>>Harrison Ford hitno prebačen u bolnicu!

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
11:56 06.03.2015.

U filmovima je stotinu puta pao s avionom , pa mu nista .....

BU
bugatti
22:07 06.03.2015.

Nemoze Indiana Jonesu nista biti - prosao je on puno gore stvari od pada aviona !?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije