Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
hrabar odabir

Odvažna Nina u neonskim štiklama zasjenila Natašu Janjić

premijera
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/16
14.04.2014.
u 22:43

Premijera filma "Atomski zdesna" redatelja Srđana Dragojevića, osim zvijezda filma, privukla je i neka dobro poznata lica

Premijera filma "Atomski zdesna" redatelja Srđana Dragojevića održana večeras u zagrebačkom Cinestar Branimir centru, osim zvijezda filma, privukla je i neka dobro poznata lica.

Nina Badrić odabrala je odvažnu modnu kombinaciju koju je upotpunila neonsko žutim štiklama, zasjenivši uvijek odlično odjevene Bojana Gregorić i Natašu Janjić Lokas, koja nosi jednu od glavnih uloga u filmu.

Na premijeri su se pojavili i Branko Đurić Đuro sa suprugom Tanjom Ribič, također zvijezde filma, koje je razveselio susret s uvijek mladim Davorom Gopcem.

Braća Bojan i Goran Navojec također imaju ulogu u filmu redatelja hita "Parada".

>>Nina Badrić u vrućem izdanju privukla pažnju na Instagramu

Foto: Marko Prpić/PIXSELL

Komentara 1

DU
Deleted user
22:45 15.04.2014.

sama elita i krema

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije