Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
morbidna glazbenica

Održat će dva koncerta na hollywoodskom groblju!

'American singer Lana Del Rey arrives on the red carpet for the MTV European Music Awards 2012 at the Festhalle in Frankfurt November 11, 2012.     REUTERS/Lisi Niesner (GERMANY  - Tags: ENTERTAINMENT
Foto: 'LISI NIESNER'
1/4
23.09.2014.
u 10:32

Lana Del Rey najavila je dva koncerta koja će održati u SAD-u...

Lana Del Rey najavila je dva koncerta koja će održati u SAD-u.

Održat će ih na hollywoodskom groblju Foverer. Lana planira na groblju nastupiti 17. i 18. listopada. Pjevat će na posljednjem počivalištu brojnih legendi Hollywooda.

Ova dva nastupa prva su koje će Lana održati nakon što je zbog bolesti otkazala europsku turneju. U službenoj izjavi objasnila je da zbog bolesti ne može nastupati te izrazila žaljenje zbog toga.

Foto: Reuters/PIXSELL

>>Lana Del Rey zbog bolesti otkazala europsku turneju

>>Lana Del Rey o uspjehu preko kreveta: Da, spavala sam s mnogo tipova iz industrije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije