Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostali bez bogatstva

Od milijunaša do bankrota: Ovih 10 zvijezda brzo su spiskale svoje milijune!

lindsay lohan
Foto: Instagram
1/9
21.11.2015.
u 13:58

Vijest o bankrotu 50 centa poprilično je šokirala fanove slavnog repera. No on nije jedini koji se suočio s financijskim problemima. Donosimo vam popis 10 zvijezdi koje su doživjele istu sudbinu.

Na njihovim bankovnim računima nekada su bili pohranjeni milijuni, a sada brojne slavne zvijezde jedva spajaju kraj s krajem. Nedavna vijest o bankrotu repera 50 centa poprilično je šokirala njegove fanove. No slavni reper nije jedini koji se suočio s financijskim problemima. Donosimo vam popis 10 zvijezdi koje su doživjele istu sudbinu.

1. Annie Leibovitz

Jedna od najuspješnijih fotografkinja svih vremena koja je dugo surađivala s Vanity Fairom i Vogueom u financijske probleme upala je zbog neplaćanja kredita teškog 24 milijuna dolara. Tijekom svoje karijere fotografirala je Michele Obamu, trudnu Demi Moore, ali i Johna Lennona na dan njegove smrti. Zbog bankrota ostala je bez krova nad glavom, ali i bez autorskih prava na stotine svojih fotografija.

2. Mike Sorrentino

Mladi glumac koji je zahvaljujući ulozi Mike 'The Situation Mike' u američkoj reality seriji Jersey Shore zaradio milijune, bez njih je brzo ostao zahvaljujući lošim financijskim potezima. Njegovim financijskim mukama još se uvijek ne nazire kraj s obzirom da se trenutno suočava s optužbama vezanim uz prijevare unutar tvrtki koje posjeduje.

Foto: Press Association/Pixsell

3. Gary Busey

Iako je glumio u više od 70 filmova uključujući i 'Smrtonosno oružje', 'Pakleni val' i 'Pirahna 3D' slavni glumac Gary Busey predao je zahtjev za bankrot 2012. godine. Busey još uvijek nije podmirio svoje stare dugove koji se trenutno procjenjuju na više od 400 tisuća dolara unatoč tome što ga u posljednje vrijeme ima sve više angažmana u raznim reklamnim kampanjama.

4. Lindsay Lohan

Nakon što je osjetila teret slave na svojim leđima Lindsay Lohan odala se porocima na koje je spiskala pravo bogatstvo. Droga, alkohol i ovisnost o šopingu mladu glumicu doveli su do ruba. Nakon što je nekoliko puta bila liječena od ovisnosti o drogama i alkoholu Lindsay je odlučila okrenuti novu stranicu u životu i posvetiti se vjeri.

Foto: Instagram/Wanda Nara

5. Spencer Pratt and Heidi Montag

Ovaj bivši par MTV-jeva showa 'The Hills' u financijske probleme doveo je kao i većinu slavnih zvijezda život na visokoj nozi. Skupocjena vina bila su njihova strast pa im je sasvim normalno bilo izdvojiti čak 4 tisuće dolara za butelju vina, a nisu štedjeli ni na ostalim užitcima. Njihov novac brzo se istopio, a njihovo bogatstvo danas se procjenjuje na manje od 200 000 dolara.

6. Sonja Morgan

Filmska producentica Sonja Morgan pravo bogatstvo potrošila je na svoj izgled. Mjesečno je na kozmetičke tretmane i odjeću trošila čak 34 tisuće dolara. To ju je navodno dovelo do bankrota iako je optužena za skrivanje čak 7 milijuna dolara koje još uvijek posjeduje unatoč tome što je predala zahtjev za bankrot.

Foto: Press Association/Pixsell

7. Lauryn Hill

Na početku 2000. godine ova R&B zvijezda bila je jedna od najbogatijih izvođača na sceni. Nažalost njen način života stajao ju je bogatstva. Prije dvije godine Lauryn je završila u zatvoru zbog neplaćanja poreza. Unatoč odsluženoj zatvorskoj kazni Hill navodno još uvijek duguje stotine tisuće dolara poreznoj upravi.

Foto: Reuters/PIXSELL

8. Janice Dickinson

Nekad slavna manekenka Janice Dickinson također je jednom bila multimilijunašica, a iznos na njenom bankovnom računu istopio se zbog mnogobrojnih estetskih i kozmetičkih tretmana. Zahtjev za bankrot ova bivša manekenka podnijela je 2013. godine, a izbori bliski 60-godišnjakinji tvrde da Janice i dan danas kozmetičarki duguje više od 8 milijuna dolara za razne tretmane kojima se podvrgavala.

Foto: Instagram

9. Terrell Owens

Bivša zvijezda američkog nogometa nekada je 'težila' čak 80 milijuna dolara. No zbog niza loših investicija ovaj pozamašan iznos brzo je nestao.

10. Allen Iverson

U jednom trenutku ova NBA zvijezda zarađivala je 20 milijuna američkih dolara po sezoni. Prije tri godine slavni košarkaš priznao je da je završio u crvenom minusu iz kojeg se još uvijek nije izvukao.

Foto: Reuters

>>Jedan od najslavnijih repera predao zahtjev za bankrot

>>Modni divovi spas od bankrota traže u web-trgovinama

Komentara 21

Avatar Borna Vitez
Borna Vitez
14:40 21.11.2015.

VL bagro udbaška što ste onemogučili komentiranje smrti DARKA PAJIČIĆ-a kojeg je usmrtio četnik u odori hrvatske policije po imenu SAŠA SABADOŠ !!!!

ZE
zelenakrava
14:37 21.11.2015.

Od ovih 10 slavnih ja čuo samo za dvoje.A zašto autorica malo ne istraži situaciju kod nas.O našim popularnim bogatašima (tako ih javnost doživljava) do socijalnih slučajeva.Te osobe su joj dostupnije. Neka piše o Kići Slabincu,Filipu Šovagoviću o Božidaru Oreškoviću koji je zbog dugova počinio suicid i sličnima. Da javnost vidi da nisu svi tkz." celebritiji" u Hrvatskoj lovaši nego u većini gotovo socijalni slučajevi.

Avatar Abcda
Abcda
16:53 21.11.2015.

Sve sam pare spisko kod Djoku u disko , prodo sam i njivu i poslednju sljivu .. ( Rokeri s Moravu )

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije