Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
one direction

Obožavateljice slomljene: Moj život bez Zayna nije isti, čekat ću te u raju

one direction
Foto: Screenshot
1/3
25.03.2015.
u 22:41

"Ne mogu prestati plakati", "Kada sam pročitala noge su mi se počele tresti", "Moj život bez Zayna nije isti, čekat ću te u raju, Zayn je jedini put ondje", komentari su obožavateljica koje tuguju za članom One Directiona

Obožavateljice diljem svijeta plaću za Zaynom Malikom koji je danas objavio kako napušta popularni bend One Direction.

"Ne mogu prestati plakati", "Kada sam pročitala noge su mi se počele tresti", "Moj život bez Zayna nije isti, čekat ću te u raju, Zayn je jedini put ondje", "Ne možeš samo tako otići, ne možeš, ne možeš, ne možeš. Moraš se vratiti, molim te", samo su neki od tisuća i tisuća komentara nakon što je bend na svojoj stranici na Facebooku objavio vijest o odlasku jednog člana.

O Zaynovu odlasku iz boy benda špekuliralo se ranije, pogotovo nakon što je otišao s turneje i vratio se u Veliku Britaniju jer su se u medijima pojavili napisi da je prevario dugogodišnju djevojku Perrie Edwards.

– Moj život s One Directionom bio je više nego što sam ikad mogao zamisliti. No, nakon pet godina, osjećam se kao da je sada pravo vrijeme da napustim bend. Ispričavam se fanovima ako sam ikoga razočarao, no moram učiniti ono što osjećam da je ispravno u mom srcu – objasnio je svoj odlazak Zayn.

>> Ova će vijest slomiti srca djevojčica širom svijeta

Komentara 9

SE
segoivan
23:05 25.03.2015.

150 ljudi poginulo, a ovi cmizdre za nekim debilom

CH
chemica
01:54 26.03.2015.

Mislio sam da je lik umro. Ajme šupljoša...

Avatar Ironman0105
Ironman0105
01:21 26.03.2015.

tko je Zayn, i tko su "One Direction"? Evo zivim u Americi, pa nazalost ne znam tko je popularan u istocnoj Evropi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije