Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kontroverzni spot

Obliven krvlju vodi ljubav sa ženom. Optužuju ga za promicanje silovanja

Maroon 5 Animals
Foto: Screenshot
1/4
02.10.2014.
u 08:41

- Ovaj spot glorificira silovanje, pobunile su se udruge za zaštitu ženskih prava, dok s druge strane stižu pohvale jer riječ je o "umjetničkom djelu".

Pod egidom umjetnosti svašta se može provući.

Na tu kartu igraju i autori novog spota za pjesmu "Animals" grupe Maroon 5. U njemu pjevač Adam Levine zaliven krvlju vodi ljubav sa ženom.

Već same te scene podigle su previše prašine, a kad se poslušaju i stihovi, nije čudo da su brojni fanovi ali u udruge reagirali s osjećajem jeze.

- Mala, gonit ću te kao svoj plijen večeras i pojesti te živu, idu stihovi pjesme koje prate kadrovi Levinea kako vreba ženu u mraku.  U spotu ljepoticu nad kojom Levine slini zapravo i glumi njegova supruga Behati Prinsloo.

- Ovaj spot glorificira silovanje, pobunile su se udruge za zaštitu ženskih prava, dok s druge strane stižu pohvale jer riječ je o "umjetničkom djelu".

Udruge spočitavaju pjevaču i da ženu doista tretira kao "meso".

>>Zanima vas kako je u krevetu Adama Levinea i Behati Prinsloo? Pogledajte ovaj spot

>>Obožavali su je zbog bujnog poprsja, a danas izgleda bolje nego ikad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije