Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 82
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kakva vjenčanica!

Objavljene prve fotografije s tajnog vjenčanja Angeline Jolie i Brada Pitta

angelina jolie
Foto: Jackson Lee/Press Association/PIXSELL
1/9
02.09.2014.
u 07:55

Angelininu vjenčanicu dizajnirao je Luigi Massi iz Ateliera Versace, a ukrašena je crtežima njezine djece

Otkako se pročulo da su uplovili u bračnu luku, brojni obožavatelji Brada Pitta i Angeline Jolie s nestrpljenjem su čekali prve fotografije sa svadbenog slavlja.

Slavni hollywoodski par osvanuo je na naslovnicama časopisa Hello i People, čime su otkriveni detalji raskošnog vjenčanja u francuskom dvorcu Chateau Miraval.

Angelininu haljinu dizajnirao je Luigi Massi iz Ateliera Versace, a ukrašena je crtežima njezine djece.

- Bilo nam je važno da dan bude opušten i pun smijeha. Bio je to tako važan dan koji smo htjeli podijeliti sa svojom djecom i veoma sretno razdoblje za našu obitelj - rekli su novopečeni mladenci.

Angelinu su do oltara otpratili Maddox, 13, i Pax, 10, dok su Zahara, 9, i Vivienne, 6, držale cvijeće, a Shiloh, 8, i Knox, 6,nosili su vjenčano prstenje.

>>Angelina Jolie i Brad Pitt vjenčali se na intimnoj ceremoniji

Komentara 14

IV
IvaHorvath
09:05 02.09.2014.

Sjajno.

Avatar morski covik 3
morski covik 3
08:27 02.09.2014.

Ovaj kostur?!?!? Za mene je ona bila samo "ona prava" u Thumb Rider-u; sve ostalo... CEmu taj kostur?!?! To nije lijepo ni zdravo!?!?

PA
pancake
15:12 02.09.2014.

vjenčanica ko vjenčanica. veo je zanimljiv

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije