Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Meadow Walker

Objavila je fotografiju s pokojnim ocem i 'uzdrmala' obožavatelje

Meadow i Paul Walker
Foto: Instagram
1/10
22.04.2014.
u 13:15

Svog dobrog prijatelja nije zaboravio ni Vin Diesel koji je nedavno napisao vrlo emotivni blog o pokojnom glumcu i njegovoj obitelji

Petnaestogodišnja kćer tragično preminulog glumca Paula Walkera, Meadow, na društvenim je mrežama objavila crno bijelu fotografiju nje i oca.

Iako dosad nije imala otvorene vlastite profile i nije htjela privlačiti pozornost na sebe, zbog brojnih varalica koji su otvarali lažne profile s njenim imenom, tim ljudi zaduženih za medije i društvene mreže Paula Walkera odlučio je da Meadow "iskoči" iz sjene i otvori svoje službene profile.

Ova je djevojčica jedino dijete stradalog glumca, a sve njegove obožavatelje dirnula je prekrasnom fotografijom oca i kćeri.

Svog dobrog prijatelja nije zaboravio ni Vin Diesel koji je nedavno napisao vrlo emotivni blog o pokojnom glumcu i njegovoj obitelji i objavio fotografiju na kojoj se nalazi s Paulom, za koju se vjeruje da je nastala na setu tijekom snimanja filma Brzi i žestoki 7.

Paul Walker bio je na pauzi snimanja filma kada je stradao u teškoj prometnoj nesreći u studenom prošle godine. Majka djevojčice, Rebecca, nedavno je pristala je otići na rehabilitaciju zbog problema s alkoholom kako bi dobila skrbništvo, a Meadow je naslijedila svu imovinu svog oca u vrijednosti od oko 16 milijuna dolara.

>>Utvrđen razlog pogibelji Paula Walkera

>>Obitelj nije u stanju ispuniti posljednju želju tragično preminulog glumca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije