Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bude je iz kome

Obitelj Joan Rivers razmišlja o tužbi protiv odgovornih za njeno stanje

'Joan Rivers attends the E! Network Upfront event at Gotham Hall in New York City, New York on April 30, 2012.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Donna Ward/Press Association/PIXSELL'
02.09.2014.
u 22:32

Kći voditeljice Joan Rivers izjavila je za portal Mashable da drži fige svojoj majci kako bi se u potpunosti oporavila nakon što su liječnici počeli s procesom buđenja iz inducirane kome...

Kći voditeljice Joan Rivers izjavila je za portal Mashable da drži fige svojoj majci kako bi se u potpunosti oporavila nakon što su liječnici počeli s procesom buđenja iz inducirane kome. Stanje voditeljice i komičarke već je nekoliko dana ozbiljno. Postupak buđenja iz inducirane kome trebao bi trajati nekoliko dana, a nakon buđenja iz kome liječnici će moći procijeniti koje su posljedice nastale zbog svega.

Izvor blizak obitelji otkrio je da bi Joan mogla imati oštećenje mozga, posebice dijela zaduženog za motoriku. Zbog svega moglo bi nastati i stanje slično paralizi, izjavio je izvor za Daily News. Obitelj navodno razmišlja i o tužbi kako bi se pronašao i kaznio krivac za situaciju u kojoj se Joan našla. Da podsjetimo, Rivers se podvrgla rutinskoj operaciji glasnica, no tijekom operacije prestala je disati.

>>Joan Rivers i dalje na aparatima, kći Melissa i dalje se nada najboljem

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
11:32 03.09.2014.

žena ima preko 80 godina, bila je na tko zna koliko estetskih operacija, a godine i tko zna kakva stručnost osoblja dovele su je u ovo stanje, ...odlazak na operaciju u tim godinama je direktan rizik, jer star i umoran organizam može reagirati ćudno na bilo koji lijek koji prima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije