Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
užas

O ne, Selena, kakva je to frizura?

selena gomez
Foto: Instagram
1/9
23.01.2015.
u 17:13

Selena Gomez na Instagramu je pokazala svoju novu frizuru. Ljepotica rijetko kada modno griješi, no ovaj put je podbacila

Selena Gomez na Instagramu je pokazala svoju novu frizuru. Ljepotica rijetko kada modno griješi, no ovaj put je podbacila.

Njena kratka kosa u stilu dugačkog boba potakla je opsežnu raspravu kod obožavatelja. Dok su jedni oduševljeni, drugi su zgroženi novom frizurom. Selenina kosa ošišana je slojevito i stepenasto, no sama frizura s vrlo stanjenim šiškama djeluje zastarjelo te podsjeća na frizuru kakvu je u "Prijateljima" nosila Rachel, odnosno Jennifer Aniston.

Ako se Selena odlučila našaliti pa stavila periku, u redu, no ako je riječ o pravoj kosi, jedva čekamo da joj malo naraste.

>>Konačno krenula dalje i zaboravila Biebera

>>Selena Gomez spremna je za osnivanje obitelji – sama!

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
09:19 24.01.2015.

neznanje je najveci neprijatelj covjecanstva, kao sto je davno Sokrat rekao, a G Washington ponovio....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije