Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nakon psihijatrije

Novi problemi za problematičnu glumicu: Amanda Bynes uhićena!

amanda bynes
Foto: AJM/Press Association/PIXSELL
1/4
29.09.2014.
u 22:40

Problematična glumica Amanda Bynes nedavno je izašla s liječenja, a već je sustižu novi problemi...

Problematična glumica Amanda Bynes nedavno je izašla s liječenja, a već je sustižu novi problemi.

Naime, Amanda je uhićena u Los Angelesu zbog vožnje pod utjecajem. Droge ili alkohola, još nije poznato. Neki tvrde da je bila pijana, dok drugi smatraju da je konzumirala marihuanu, piše TMZ. Uhićena je nakon što se zaustavila nasred raskrižja u svom Mercedesu.

Policajac ju je uočio i zaključio da je pod utjecajem opijata, pa ju je priveo, a pokazalo se da je bio u pravu. Glumica je platila 15 tisuća dolara jamčevine. Zbog njenih mentalnih problema, koji traju četiri godine, Amandini roditelji dobili su skrbništvo nad njom. Tada je situacija počela ići nizbrdo. Čim je prestala biti pod roditeljskom skrbi, Amanda se preselila te živi sama. Ubrzo se vratila pušenju marihuane, a tada su stvari krenule nizbrdo.

Foto: Twitter

>>Amanda Bynes izašla iz bolnice, liječenje nastavlja kod kuće

>>Amanda Bynes ima shizofreniju i bipolarni poremećaj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije