Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi početak

Novi dečko Demi Moore roni bisere i misli da je Demi sjajna

demi moore
BANG
09.05.2013.
u 14:55

Nakon bračnog brodoloma s Ashtonom Kutcherom, glumica je, čini se, konačno sretna

Demi Moore ima novog dečka, a čini se kako je nakon bračnog brodoloma konačno sretna. Pedesetogodišnja glumica u vezi je s lovcem na bisere Willom Haniganom, koji kaže da je Demi - sjajna.

Will i Demi zbližili su se na satovima joge, prije kojih redovito odlaze na masaže i u saunu.

- Demi je nevjerojatna žena. Upoznali smo se kroz jogu i postali smo bliski - rekao je Hanigan za Star magazin.

Neimenovani izvor kaže kako je očito da Demi uživa u novoj vezi, no njeni prijatelji su i dalje zabrinuti za slavnu glumicu.

Naime, tijekom duhovnih vježbi u Peruu, Demi je na nagovor Willa, navodno je eksperimentirala s ayahuascom, halucinogenom drogom amazonskih Indijanaca, koja je ilegalna u Americi. Prijatelji tvrde kako je Demi teško radila na tome da povrati svoj život i zdravlje te ne bi voljeli vidjeti išta što bi moglo ugroziti pozitivne korake da je napravila.

 

>>Demi Moore u vezi s bivšim dečkom svoje kćeri

>>Demi Moore se zaljubila u bivšeg dečka Lindsay Lohan

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije