Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
halloween party

Noć vještica u klubu Gallery u jezi mističnog jarunskog jezera!

gallery
Foto: Bruno Zlomislić
30.10.2014.
u 14:11

Noć vještica u jezivoj atmosferi mističnog jezera Jarun sama po sebi diže adrenalin, a tek klub Gallery scenografijom i kostimografijom dotjeran u Halloween duhu, nalaže da ne smijete propustiti ovaj party...

U petak 31. listopada, Gallery club Zagreb, u suradnji sa ZŠEM i ESN Zagreb predstavlja najveći Halloween Party u gradu!

Noć vještica u jezivoj atmosferi mističnog jezera Jarun sama po sebi diže adrenalin, a tek klub Gallery scenografijom i kostimografijom dotjeran u Halloween duhu, nalaže da ne smijete propustiti ovaj party. Udruge studenata ZŠEM i ESN nakrcat će klub brojnim maskiranim studenticama i studentima, tako da će vampire, vampirici, vještice, domine i slične spodobe vladati klubom ovu noć ludila, a prigodnoj jezivoj atmosferi pridonijet će i sexy plesačice skupine Unique Entertainment, koje će također biti prigodno kostimirane, te će zavodljivim pokretima hipnotizirati mušku populaciju u klubu.

Maskirajte se i Vi i prigodno nam se pridružite u jezivoj atmosferi mističnog jezera Jarun 31. listopada u klubu Gallery na najstrašnijoj noći u godini - Noći vještica. Dan nakon toga je, naravno, neradan, pa se možete zabavljati u društvu zombija, vampira, demona, vukodlaka, duhova i zavodljivo zgodnih vještica uz najveće glazbene hitove današnjice sve do ranih jutarnjih sati.

>>U subotu svi u Gallery: Završni party spektakularne sezone!

>>Provocative i Fashion Party zahuktavaju klupsku scenu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije