Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BISEKSUALNOST

Njima je u vezi važnije voljeti osobu, a ne spol

bella thorne
Foto: HPA/IPA/PIXSELL
1/5
27.08.2016.
u 13:17

Bella Thorne dobila je samo pozitivne poruke nakon što je objavila da je biseksualka, a kod nas se to usudila priznati samo Alka Vuica

Nedugo nakon što je prekinula vezu s glumcem Greggom Sulkinom (24), zvijezda Disneyevih filmova Bella Thorne (18) iznenadila je obožavatelje izjavom o svom seksualnom identitetu. Naime, objavila je fotografiju na Snapchatu na kojoj se ljubi s djevojkom, dok je na Twitteru potvrdno odgovorila obožavateljima na pitanje je li biseksualka. Djevojka na objavljenoj fotografiji je Bella Pendergast, bivša cura njezina brata, a od obožavatelja je dobila redom pozitivne reakcije. Drago nam je što si otvorena oko toga, samo naprijed, djevojko, ti si jedna od najzanimljivijih djevojaka u Hollywoodu, sviđaš mi se jer si prirodna – samo su neki od komentara koji su se mogli naći ispod objave na Twitteru, a glumica je zahvalila na podršci.

Veza sa striptizetom

Bella nije prva koja je bez ustručavanja i straha da će joj to našteti karijeri priznala da je privlače i žene i muškarci. Prije nje to su učinile Megan Fox, Amber Heard, Angelina Jolie, Drew Barrymore, Fergie... Na domaćoj sceni situacija je drukčija jer je Alka Vuica jedina koja je o tome progovorila.

– Osamdesetih je to bilo moderno i nisi bila faca ako nisi imala prijateljicu s kojom si se pomazila – rekla je pjevačica u intervjuu Danielu Delali i dodala:

– Smatram da je cijeli svijet biseksualan i da se većina odnosa temelji na seksualnosti, čak i prijateljstva.

S njezinom izjavom složila bi se i Megan Fox koja smatra da se ljudi takvi rađaju, a kasnije rade izbore na osnovi pritiska društva. Za časopis Esquire priznala je svoju biseksualnost i potvrdila da je imala aferu sa striptizetom.

Trenutačno je u središtu skandala zbog rastave od Johnnyja Deppa, a Amber Heard je prije njega bila u vezi s fotografkinjom Tasyom Van Ree, s kojom je ponosno prošetala i crvenim tepihom.

– Ne određujem se kao ljubiteljica isključivo jednog spola. Imala sam uspješne veze s muškarcima i ženama. Važno je voljeti osobu, a ne spol – objasnila je glumica.

Osim što je glumila biseksualku u filmu “Gia”, Angelina Jolie priznala je da i u stvarnom životu ima takve sklonosti.

Sa ženom istražujete sebe

– Voljela sam žene i spavala s njima – rekla je glumica, a njezina najpoznatija veza je s manekenkom Jenny Shimizu za koju se htjela i udati. Pjevačica Fergie, koja je u braku s Joshom Duhamelom, u prošlosti se zabavljala i sa ženama. Priznala je da ju je najviše privlačilo dečke varati s curama. Drew Barrymore, koja iza sebe ima tri braka, oduvijek se smatra biseksualkom.

– Kad ste sa ženom, to je kao da istražujete sebe, ali kroz tijelo nekog drugog – objasnila je Barrymore.

>> Mariah Carey: Ne ljute me tračevi da sam biseksualka!

Komentara 5

AO
admini_obrišite_si_mami
16:55 27.08.2016.

Ajme mila majko, u kaj ste vi pretvorili večernjak!

DU
Deleted user
17:28 27.08.2016.

moja susjeda je trisexualka...

Avatar 456852
456852
19:10 27.08.2016.

dajte ostavke smetlari ! koma ste !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije