Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'varanje ju je uništilo'

Njihov je brak samo mrtvo slovo na papiru. Zajedno su samo zbog novca

beyonce
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/6
23.07.2014.
u 10:09

Priča se zahuktala nakon što je njezina sestra Solange napala Jay Z-ja u dizalu, a ova je samo ostala šutjeti. Par ima zajedničku kćer, a u vezi su bili godinama.

Šuškanja kako je došao kraj ljubavi između Beyonce i Jay Z-a  sve su glasnija.

Najmoćnija žena svijeta i njezin suprug navodno su još uvijek samo zbog novca, a razvod će objaviti nakon okončanja zajedničke turneje. Ona je jedino, pišu brojni strani mediji, što ih još uvijek drži zajedno. Naslovnice u Americi vrište "Uništilo ju je njegovo varanje", no par se još o svim tim tračevima nije oglasio.

Priča se zahuktala nakon što je njezina sestra Solange napala Jay Z-ja u dizalu, a ova je samo ostala šutjeti. Par ima zajedničku kćer, a u vezi su bili godinama.

Osim pitanja skrbništva, ako dođe do razvoda, morat će se i dogovoriti oko multimilijunske imovine koju će trebati raspodijeliti.

>>Beyonce želi novi predbračni: Za prijevaru Jay Z mora isplatiti pet milijuna dolara

>>S pozornice pred cijelim svijetom prozvala ga zbog varanja?

Ključne riječi

Komentara 3

SE
sestrićna
11:44 23.07.2014.

ona je prelijepa a on je šmokljan..

LI
liliZG
13:13 23.07.2014.

a onda bi moja frendica rekla, "jadni mali bogataši"

Avatar Ironman0105
Ironman0105
14:09 23.07.2014.

di vi zivite?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije