Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cvjetaju im ruže

Nježni poljupci u VIP loži između Ivana i Milice

22.07.2015., Umag - 26. ATP teniski turnir. Egzibicijski mec Carlos Moya - Magnus Norman. Ivan Todoric i djevojka Milica Mihajlovic. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/2
24.07.2015.
u 11:37

Predsjedik Nadzornog odbora Agrokora Ivan Todorić i njegova djevojka Milica Mihajlović uživaju na odmoru u Umagu

Čini se kako se izreka "Ako nekog voliš, pusti ga da ode. Ako ti se vrati, bit će uvijek tvoj. Ako se ne vrati, nikad nije ni bio" pokazala posve istinitom u vezi s Ivanom Todorićem, predsjednikom NO-a Agrokora, i Milice Mihajlović, srpske manekenke.

Par smo ulovili u Umagu na ATP turniru kako u VIP loži izmjenjuju nježnosti. Sudeći po osmijesima na njihovim licima, veza im je čvršća nego ikada.

Ivan i Milica 2013. su, naime, bili prekinuli višegodišnju vezu, no razdvojenost ih je, čini se, uvjerila da jedno bez drugoga ipak ne mogu. Ubrzo su se pomirili, a danas su sretniji nego ikada, barem ako je suditi po fotografijama. Mečeve u Umagu pratili su u društvu najbogatijeg Hrvata Davora Lukšića i zaručnice mu Cristel Carissi.

Na našem portalu Vecernji.hr možete glasovati za najljepši par u Hrvatskoj, a u konkurenciji su oba para.

>>Mladi, zgodni, uspješni...Tko je najljepši ljubavni par u Hrvatskoj?

>>Ivan Todorić i Milica Mihajlović ljubavi dali novu šansu

Komentara 3

SO
sonya
12:20 24.07.2015.

po cemu je on uspjesan?zato sto mu je tata sumnjivim poslovima dosao do milijuna?uspjeh je kad si sam nesto krvavim radom steknes.ja tom todoricu ne vjerujem da je posteno i casno dosao do svega.samo kod nas u banana drzavi mozes raditi svasta!sto se tice njih dvoje,zelim im sve najbolje,lijep su par.

ĆA
ćaćaća
12:11 24.07.2015.

lažno bratstvo i jedinstvo treba promovirati kao zalog novim sukobima..ko ne pamti iznova proživljva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije