Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubrizgivala salo

Njeno lice užasnulo je milijune: Nisam izlazila iz kuće danima

kim novak
Foto: Hubert Boesl/DPA/Pixsell
18.04.2014.
u 21:27

Legendarna Hitchcockova muza Kim Novak svojim pojavljivanjem na ovogodišnjoj dodjeli Oscara šokirala je mnoge svojim licem uništenim od plastične kirurgije

Legendarna Hitchcockova muza Kim Novak svojim pojavljivanjem na ovogodišnjoj dodjeli Oscara šokirala je mnoge svojim licem uništenim od plastične kirurgije. Oštre kritike koje su joj uputili Donald Trump i ostali poznati, jako su povrijedili 81-godišnju glumicu.

- Više neću šutjeti o maltretiranju. Ljudi se ne smiju izvlačiti ako nam to utječe na život - napisala je Kim u otvorenom pismu.

Donald Trump poručio joj je da tuži svog plastičnog kirurga, dok su se drugi javno šokirali licem zvijezde "Vrtoglavice".

- Danima nisam izlazila iz kuće i priznajem da me to pogodilo kao nekog tinejdžera. Priznajem, stavljala sam injekcije sala u lice. To mi se činilo manje invazivno od faceliftinga. Osoba ima pravo izgledati najbolje što može, a ja se osjećam bolje ako izgledam dobro - poručila je Kim svojim kritičarima.

Dodala je da dobro pamti crna vremena dok je bila mlada glumica u Hollywoodu, kada je bolovala od netretiranog bipolarnog poremećaja te je bila osjetljiva na oštre kritike svojih lošijih filmova. Gostovanje na Oscarima oživjelo je sve to.

- Mislila sam, možda je Hollywood konačno spreman primiti me na drugi način. Jednostavno nisam bila spremna na tako negativne reakcije i uhvatilo me nespremnu - dodala je Kim.

>>Zašto su muze Alfreda Hitchcocka i danas stilske ikone

Komentara 2

Avatar Jana
Jana
08:52 19.04.2014.

Ova žena je bila prelijepa ali kao mnoge druge žene željela je zadržati svoju mladenačku ljepotu i napravila je od sebe monstruma.Na žalost i lijepe lade osobe žele biti još ljepše i nasjedaju plastičnim operacijama i botoxu (npr Nina Morić) Na žalost nema više povratka a sa godinama su još ružnije . Svako životno doba ima svoju ljepotu.

US
USA
18:30 20.04.2014.

Tragedija je kad lijepa, slavna i dobra glumica, a vrijedi i za mnoge druge osobe, nije u stanju prihvatiti protok vremena i ljepote mladosti, srednjih godina ali i starosti. Biti lijepa. Za koga u tim godinama i ako to vecec zele ne shvacam zasto se ne natjecu sa svojim godistem. Budi lijepa starica, jer mlada cura vise nisi. Pogotovo je to smjesno kod starih glumica koje vise nikog ne zanimaju, a bile su na vrhu popularnosti prije 40 godina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije