Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dajte joj recept!

Nives Celzijus seksi izgleda i u pregači

nives celzijus
Foto: Facebook
16.04.2014.
u 11:14

Seksi Nives Celzijus svakodnevno objavljuje fotografije na svom Facebook profilu, a ovog puta pozirala je u kuhinji, tražeći od prijatelja da joj preporuče što da skuha za ručak...

Seksi Nives Celzijus  svakodnevno objavljuje fotografije na svom Facebook profilu, a ovog puta pozirala je u kuhinji, tražeći od prijatelja da joj preporuče što da skuha za ručak. U pregači kakvu je nosila na "Celebrity Masterchefu", Nives je pokazala svoje bujne grudi.

Iako je jako puno prijatelja "lajkalo" fotografiju, nitko joj nije dao recept. Bez obzira na to, ne sumnjamo da se atraktivna Nives sjajno snašla.

 

>>Nives: Mogla bih probati tući šnicle svojim Kiklopom

Ključne riječi

Komentara 5

GI
gismund
12:41 16.04.2014.

očito joj je glavni cilj biti u centru pažnje, makar i na ovaj način...da ima 20 godina to bi se još dalo shvatiti, ali ovako....

Avatar Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
Elya iz 🇺🇦 Avdiivke
11:57 16.04.2014.

bez veze

NI
ninoo2
12:15 16.04.2014.

Hajde Nives daj odrasti već jednom! Nemoj da se desi da to prije naprave tvoja djeca nego ti! Dokazala si da između ta dva lijepa oka ima nešto što može napisati knjigu (pa makar i na taj način i temi o kojoj si već pisala i dobila Kiklopa). Pokazala si da između (ili iza) tih zanosnih grudi postoji i srce koje se zna boriti i ima što što pokazati svijetu. A ti i dalje grudi nam turaš u prvi plan (nije da mi smeta, ali daj se odluči je li to ono što ti stvarno želiš!). Poza i stav na gornjoj slici pita: "Koga ću danas poševiti?" a ne "Što ću danas skuhati?" U onoj Masteršefepizodi kada si pobijedila pomislio sam da si žena sa stavom i motom (a ne prazna Playboy zečica)... ili sam pogriješio?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije