Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'poštedjet ću te truda'

Nives Celzijus ucijenili za 10.000 eura zbog fotki, evo što im je poručila

Nives Celzijus
Foto: Instagram
1/8
30.06.2016.
u 10:00

Pjevačica je uspješno doskočila ovom pokušaju ucjene tako da je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi zaslon njezina pametnog telefona i razmjena poruka s "Cristianom Ronaldom".

"I tako, danas se neki pametnjaković dosjetio kako bi mogao zaraditi 10.000 eura i poslao mi poruku da otkupim svoje fotografije ili će ih prodati medijima. Da, sigurno će ti netko otkupiti fotošopirane fotografije za te pare. Ajde da si bar pokušao s 1000 knDa se razumijemo, ja ti ne bih dala ni kunu, ali možda bih te angažirala da mi fotošopiraš fotke jer to još uvijek nitko ne radi, a vidim da je moderno. No, budući da si prije svega gramzljiv i vrlo nekulturan (nije pristojno čitati tuđe poruke, a još manje snimati ih), naša suradnja nije moguća. Poštedjet ću te truda slanja i sama objaviti fotku. P.S. kao da bi itko povjeravao da bi meni pisao Cristiano Ronaldo. Pa nisam ja Badr Hari."

Tim je riječima Nives Celzijus "odbrusila" muškarcu koji je pokušao iz nje izvući neki novac na račun njezinih fotografija. Pjevačica je uspješno doskočila ovom pokušaju ucjene tako da je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima se vidi zaslon njezina pametnog telefona i razmjena poruka s "Cristianom Ronaldom". 

"Kao da bi itko povjeravao da bi meni pisao Cristiano Ronaldo. Pa nisam ja Badr Hari."

>>'Proročica Lidija' uvjerena u pobjedu, Nives Celzijus ima vruću poruku za Ronalda

Komentara 17

Avatar Dameanu
Dameanu
11:48 30.06.2016.

wtf? vl? kriteriji su vam se totalno srozali.

SX
sudbina x
12:09 30.06.2016.

Što se ova posvuduša zna ispromovirati , strava...Nije znala kako ovo objaviti pa je izmislila ucjenu. Tipična srpska škola....

SW
swimm
13:34 30.06.2016.

ova mala nije tupa kak se mnogima cini...ona samo vrlo uspjesno igra...i neka,treba...sve dok ekipa puši

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije