Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zgrožena manekenka

Nina Morić demantirala napise o pokušaju samoubojstva: 'Pala sam i udarila glavom'

Nina Morić
Foto: Instagram
1/7
14.04.2015.
u 10:11

Moram priznati da sam šokirana svime što je napisano, pogotovo jer sam mama i moj sin ima samo mene i jao svakome tko me dotakne, poručila je manekenka putem svog Instagrama.

Dan nakon što su talijanski mediji prenijeli informaciju da si je manekenka Nina Morić pokušala oduzeti život rezanjem vena, o svemu se oglasila i sama Nina. Na svom Instagramu objavila je fotografiju bolničkog doručka uz podužu objavu u kojoj priznaje kako nije imala namjeru oduzeti si život te objašnjava što se zaista dogodilo.

– Dobar dan, prije svega želim zahvaliti svima koji su mi iskazali toliko pažnje i ljubavi. Zbog toga želim da znaju da sam dobro i da nisam imala nikakvu namjeru oduzeti si život. Ono što piše u novinama i na web-portalima nije točno, uključujući ono što sam rekla nevjerojatnom Luigiju Mariju, koji je bio u Napulju u vrijeme nesreće. U subotu navečer odvedena sam u bolnicu zbog nezgode koju sam doživjela kod kuće (zbog niskog krvnog tlaka pala sam u nesvijest te lupila glavom). To potvrđuje i činjenica da sam u hitnu pomoć ušla sa zelenim kodeksom! – napisala je Nina pa dodala:

– Srećom, nije ništa ozbiljno i sada sam u redu, trebam samo malo odmora. Sada me pustite da završim s tim blaženim doručkom. Ljubim vas ubrzo. No moram priznati da sam šokirana svime što je napisano, pogotovo jer sam mama i moj sin ima samo mene i jao svakome tko me dotakne – poručila je manekenka na kraju svoje ispovijesti. 

 

Buongiorno, innanzitutto voglio ringraziare tutte le persone che si sono interessate a me dimostrando tante attenzione ed affetto. Per questo desiderio a far sapere che sto bene e che NON ho avuto nessuna intenzione di togliermi la VITA!!!!!! Quello che è stato scritto è riportato dai giornali e dai siti web non è del tutto corretto incluso quello che abbia detto Luigi Mario favoloso che si trovava a Napoli nel momento del accaduto !!!!! Sabato sera sono stata portata in ospedale a causa di un incidente domestico ( sono caduta sbattendo la testa e mi sono fatta male ovunque a causa di un abbassamento di pressione). Lo testimonia anche il fatto che sono entrata in pronto soccorso come CODICE VERDE!!!!! Per fortuna ora sto bene nulla di grave necessito soltanto un po di riposo ... Però ora fatte mi a fini sta benedetta colazione! Mi sa che sto cappuccio e diventato fredduccio 😳... Vi voglio bene a prestooooo. Però devo ammettere che sono stata sconvolta per quello che c'è scritto in giro soprattutto perché sono una mamma e mio FIGLIO ha solo me e guai a chi me lo tocca !!!!!! INTESI 😉❤️❤️❤️

A photo posted by Nina Moric 💣🔫🔪 (@nina_moric) on

Sat vremena poslije na Nininu profilu osvanula je i fotografija koja prikazuje njezinu ruku u modricama. – Ono što je rečeno na televiziji velika je glupost. Treba vjerovati mom prijatelju Augustu koji je bio uz mene u trenutku događaja. Ovom slikom pokazujem da je riječ o jednostavnom padu – objasnila je Nina u opisu fotografije i time još jednom demantirala informacije da se htjela ubiti rezanjem vena.

>>Nina Morić ponovno pokušala samoubojstvo!

>>Poznata manekenka odlučila se na drastičnu promjenu izgleda! Pristaje li joj?

Komentara 5

DU
Deleted user
17:58 14.04.2015.

Znači ipak je glava u pitanju.

CI
cinkvici
15:22 14.04.2015.

Ma nije valjda ova zbirka plastike pala s 8 kata!??

AN
anticenzura
17:06 14.04.2015.

Bice se opila i pala. A talijanski joj je ajme i kuku, a i prevod nije bolji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije