Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako vam se sviđa?

Nina Kraljić objavila svoj prvi singl!

nina kraljić
Foto: Dario Njavro/HTV
1/5
30.06.2015.
u 10:28

U Music Pubu Zlatka Turkalja pretpremijerno je jučer pustila svoj debitantski singl, dok ga se od danas može čuti i skidati putem Deezera i YouTubea

Nina Kraljić objavila je svoj prvi singl! Ono što je planirala, to je i ispunila. Mlada pjevačica ostala je potpuno vjerna svom izričaju - koji ju je i doveo do pobjede u showu "The Voice".

U Music Pubu Zlatka Turkalja pretpremijerno je jučer pustila svoj debitantski singl, dok ga se od danas može čuti i skidati putem Deezera i YouTubea.

Obožavatelji na njenom Facebooku puni su riječi hvale za ovu pjesmu - svakako drugačiju od onog što inače imamo priliek čuti od domaćih glazbenica. Sviđa li se i vama?

>>Nina Kraljić vraća se kući: Moram priznati da nije bilo lako oprostiti se

>>Nina Kraljić pobijedila u prvom 'The Voiceu'!

Komentara 6

TR
Trnjanec
11:24 30.06.2015.

Lijepo. Hvala na pjesmi.

ZS
zsazoo
12:01 30.06.2015.

Nina ima prekrasan glas i da telefonski imenik otjpjeva bilo bi supre - ali bi se ovi mogli malo potruditi i dati joj neku jaku pjesmu, da jakim tekstom, a ne neke osrednje pjesmice koje ce na onda izvlačiti svojim glasom. Nije pjesma loša, ali da je nije ona otpjevala bio bi to samo jos jedan pjesmuljak.

OK
okus
12:15 30.06.2015.

Ovaj pjesmuljak je u Nininom stilu. Izvrsna izvedba. Ma molim Vas skladatelje potrudite se za ovaj dijamant i napisite joj MOLIM Vas PRAVI SONG. Zahvaljujem s postovanjem.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije