Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nina Kraljić:

'Nije pitanje ima li života nakon Eurosonga, pitanje je ima li života za mlade u Hrvatskoj'

Nina Kraljić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
31.05.2016.
u 09:00

Polufinale je profesionalno odrađeno, a s pjevanjem u finalu nisam bila zadovoljna do kraja, no sada nema smisla govoriti o tome zbog čega je tako – kazala je Nina iskreno.

Dva tjedna nakon nastupa na Eurosongu naša predstavnica Nina Kraljić otkrila je kako gleda na iskustvo koje je iza nje nakon što je u finalu završila na 23. mjestu. Nakon lošeg plasmana u finalu nisu je štedjele kritike, no sve u svemu Nina priznaje da joj je Eurosong velika škola koja joj je pomogla da vidi što dalje želi u svom životu. 

– Svoje iskustvo na Eurosongu opisala bih kroz tri faze ljudskog djelovanja. U prvoj fazi nastupa želja, u drugoj vizualizacija te želje i u trećoj konkretizacija. Prve dvije faze jako su česte u Hrvatskoj, no u fazi konkretizacije često nastaju problemi i toga smo svjesni od malih nogu. Mi u Hrvatskoj puno pričamo i maštamo, a nema konkretnoga. Previše se tome daje pozornosti nego nekim višim vrijednostima – kazala je Nina gostujući u RTL Direktu kod Zorana Šprajca. 

Na pitanje ima li života nakon Eurosonga, Nina je odgovorila da nije pravo pitanje ima li života nakon Eurosonga, nego ima li uopće života za mlade u Hrvatskoj.

Dodala je kako i sama nije bila zadovoljna svojim nastupom u finalnoj večeri.  – Tri nastupa odradila sam vrlo dobro, sudske nastupe koji su nosili 50% bodova odradila sam dosta dobro. Polufinale je profesionalno odrađeno, a s pjevanjem u finalu nisam bila zadovoljna do kraja, no sada nema smisla govoriti o tome zbog čega je tako – kazala je Nina iskreno.

Otkrila je i da joj je Eurosong bio dobra škola da vidi kojim putem ne želi nastaviti dalje u životu. – Nisam očekivala neke velike stvari i angažmane. Realna sam cura, no svi znamo da je Eurosong jedan cirkus – zaključila je Nina. 

>>'Malo mi je žao što se nisam odlučila za ideju da na glavi imam lampu'

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar MENSA
MENSA
09:23 31.05.2016.

Ma Nini se nama kaj prebacivati. Tu pjesmu koju je pjevala ...otpjevala je dobro, rekao bih ..... "profesionalno"! Druga je stvar kaj je kompozicija bila stvarno samo osrednji pjesmuljak. Ali sve bi to još nekako i klapalo i vjerojatno bibi bilo i nešto više glasova za Ninu da nije nastupila u onoj katastrofalnoj haljine, ako se haljinom uopće i može nazvati nekakav blagdanski ukrašeni indijanski šator iz kojeg je Nina za vrijeme nastupa onako bespomoćno virila i pokušavala TV gledateljima pokretima ruku dočarati sav svoj napor da se jadna nekako iskobelja iz tog šatora.

MO
morska
10:15 31.05.2016.

Opet Nina, Nina, Nina...nije ni trebalo nigdje ici, sad je sve o toj umisljenoj Nini suvisno.

LI
liliZG
10:49 01.06.2016.

u finalu je bila pjevačka katastrofa, ...razlog nije važan kako i ona sama kaže...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije