Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Barbara Dex nagrada

Nina Kraljić na prvom mjestu Eurosonga – kao najgore odjevena

Nina Kraljić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
23.05.2016.
u 10:37

S 770 glasova Nina Kraljić zauzela je prvu poziciju, zbog, kako kažu, prevelike haljine koja nije bila prikladna uz pjesmu

Naša predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu Nina Kraljić, osim nagrade za Miss Eurosonga, ponijela je i onu drugu – za najgoru odjevnu kombinaciju.

Naime, nagrada Barbara Dex dodjeljuje se svake godine, a ove godine glasalo je 2221 osoba na portalu eurovisionhouse.nl.

Na petom mjestu našla se Bosna i Hercegovina, na četvrtom kandidati Bugarske, na trećem Švicarci, dok je na drugom mjestu Jamie-Lee, njemačka predstavnica. Sa 770 glasova Nina Kraljić zauzela je prvu poziciju, zbog, kako kažu, prevelike haljine koja nije bila prikladna uz pjesmu.

Dizajner Juraj Zigman kreirao je odjevnu kombinaciju za Ninu, ali i predstavnike iz BiH, pa su se tako obje njegove kreacije našle u top 5 najgorih.

>> Nina Kraljić proglašena za Miss Eurosonga, pogledajte njezinu reakciju kad je saznala za titulu!

Komentara 9

RI
rikavac
10:43 23.05.2016.

e dobro je se proslavio Juraj nema,sta. Nemoj vise,nikad dizajnirat.

OB
ObrenM
13:21 23.05.2016.

Ne znam zasto sam brisan kada sam jos tijekom takmicenja napisao,da kada bi se u polju zasticenom strasilom (protiv ptica) pojavila Nina u toj kreaciji. Nebi se moglo prepoznati tko je tko.Cisti super kic i mazohizam nastupati u stracama teskim 24 kg.Trebalo bi kazniti ne samo"kreatora"nego i onoga tko je dao preporuku za ovakav debakl.Svaki ulicni svirac bi prosao bolje nego ovaj izbor.Mislim da bi to moglo mnogo nastetiti nininoj karijeri.

AL
Alberti
14:38 23.05.2016.

Ma da, trebali su angazirati Huljica i za pjesmu i za haljinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije