Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"Zaljuljali smo svijet"

Nina Kraljić izdala singl – 'Glazba je ipak nadjačala njezin genijalni vokal '

nina kraljić
Foto: PR FOTO
1/2
01.07.2015.
u 17:06

Od publike je dobila peticu, a producenti joj savjetuju što da sljedeći put mijenja

Nakon pobjede u glazbenom showu The Voice, Nina Kraljić nije zaspala na lovorikama uspjeha, prionula je na posao i zajedno s producentom Tihomirom Preradovićem, autoricom glazbe Ines Prajo i autoricom teksta Arjanom Kunštek zadnja dva mjeseca predano radila. Rezultat je singl "Zaljuljali smo svijet".

Velika očekivanja

Pjesma očito ima znakovit naslov, jer Ninin se svijet zasigurno dobrano uzdrmao pobjedom u The Voiceu.

– To je bio jedan od razloga što sam pjesmu smatrala prikladnom za debitantski singl – potvrđuje nam Nina i nastavlja: – Pjesma je mješavina raznih stilova i ideja koje mi se sviđaju i što smo više radili na njoj, postajalo je jasnije da se savršeno nadovezuje na moje putovanje kroz Voice, ali i budući smjer kretanja. Htjeli smo da obuhvati prekrasnu širinu, kreativnost, da ostavlja dojam da je sve moguće. S 26 instrumenata iz cijeloga svijeta, mislim da nitko ovakvo što još nije pokušao napraviti. Nadam se da će tu kvalitetu i trud i drugi prepoznati jer smo dali sve od sebe da ispunimo očekivanja koja su, budimo realni, bila velika, pomalo i nerealna ako znamo kako je danas teško u Hrvatskoj raditi nešto drukčije – zadovoljno objašnjava Nina. Njezin mentor iz showa, Jacques Houdek nije sudjelovao u stvaranju pjesme, ali je rekao da mu se jako sviđa. Trud i kvalitetu Ninina tima prepoznali su čitatelji našeg portala i na pitanje kako im se sviđa Ninin singl, njih 88,7 posto odgovorilo je da je izvrstan. Producentski pečat Nininoj pjesmi dao je Tihomir Preradović, s kojim je surađivala i na The Voiceu.

– Nakon njezine pobjede u The Voiceu, rekao sam da su Nina i glazba u ljubavnoj vezi. Mislim da to najjednostavnije opisuje kako Nina doživljava glazbu, a ta njezina ljubav i emocija koju dijeli s glazbom na najčudesniji način prenose se na publiku – kaže Preradović. Dobre prognoze i pokoju sugestiju Nininoj debitantskoj pjesmi dao je i producent Miro Buljan.

Odana svom izričaju

– Pjesma je odlična. Drago mi je što je Nina ostala odana svom stilu i pohvaljujem ovakav glazbeni početak. Ova je pjesma za prave sladokusce, ali ako Nina cilja na širi krug publike, morat će napraviti pokoji komercijalni kompromis kada je riječ o tekstu i imati neku jaču rimu. Ono što mi je tehnički zasmetalo jest to što je glazba dominantnija od njezina vokala, koji je izvrstan i mislim da sljedeći put treba pripaziti na to da ta situacija bude obrnuta – kaže Buljan.

Miks omiljenih žanrova

Nina je zadovoljna pjesmom jer sve što voli, od etna, ambientala, orkestracija i mistike, uključeno je u njezinu debitantsku skladbu...

>>Nina Kraljić objavila svoj prvi singl!

>>Nina Kraljić vraća se kući: Moram priznati da nije bilo lako oprostiti se

Komentara 4

KR
krizevcifranc
08:48 02.07.2015.

A ko je ta???

Avatar h.hulkic
h.hulkic
18:01 01.07.2015.

Šteta ,ima lijep glas ,a ništa od nje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije