Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zablistala u pripijenoj haljini

Nina Badrić u Skopju dobila priznanje za najbolji ženski vokal u regiji

nina badrić
Foto: PR FOTO
1/5
26.11.2014.
u 15:52

Nina se odužila publici otpjevavši dvije pjesme, a jednu u duetu s trenutačno najpopularnijim makedonskim glazbenikom Danielom Kajmakoskim...

Nina Badrić sinoć je u glavnom gradu Makedonije – Skopju dobila još jedno priznanje za svoj glazbeni rad. Organizatori festivala uručili su ovoj omiljenoj glazbenici nagradu Mars proglasivši je najljepšim ženskim vokalom na prostorima regije.

Nina se odužila publici otpjevavši dvije pjesme, a jednu u duetu s trenutačno najpopularnijim makedonskim glazbenikom Danielom Kajmakoskim.

Glazbenica  je dočekana velikim aplauzom, no najveće oduševljenje izazvao je najmlađi sudionik u publici koji je čvrsto zagrlio pjevačicu te je potpuno razoružao svojim poljupcima i zagrljajima. Nina je omiljena glazbenica gotovo svih generacija čitave regije, kako među publikom tako i među svojim kolegama glazbenicima.

Nedavno je snimila duet sa Željkom Vasićem, a pjesma ''Lozinka za raj'' za nekoliko dana naći će se u radijskom eteru. Istodobno bit će predstavljen i videospot. Ova lijepa glazbenica privukla je pozornost i svojim stilom. Na dodjeli nagrada pojavila se u crnoj pripijenoj haljini makedonske dizajnerice Elene Luke koju je kreirala posebno za Ninu.

>>Nina Badrić ponovno je zaljubljena!

>>Nina Badrić zavela tajanstvenog muškarca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije