Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Londonska zabava

Nina Badrić na proslavi rođendana Eve Cavalli

Nina Badrić, Eva Cavalli
Foto: Instagram
1/4
12.10.2015.
u 12:00

Suprugu modnog dizajnera Roberta Cavallija naša pjevačica je upoznala preko zajedničke prijateljice Andreje Meljničenko

Veliku kostimiranu zabavu za svoj rođendan Eva Cavalli priredila je u Londonu i na nju pozvala svjetsku modnu elitu. Na zabavi supruge modnog dizajnera Roberta Cavallija došle su i trenutačno najplaćenije svjetske manekenke Care Delevingne i Kendall Jenner. Ovom odabranom društvu pridružilo se i nama dobro poznato lice, naša pjevačica Nina Badrić.

– Hvala ti, bila je ovo predivna rođendanska zabava – napisala je Nina na svom Instagramu ispod fotografije na kojoj je s Evom Cavalli.

Sa suprugom dizajnera upoznala se preko zajedničke prijateljice Sandre Meljničenko, supruge jednog od najbogatijih Rusa, bankara Andreja Meljničenka. Nina je česta gošća zabava koje priređuje bivša manekenka Sandra pa je tako nedavno bila na proslavi njezine godišnjice braka održanoj u mondenom švicarskom skijalištu u St. Moritzu.

>> Nina Badrić ovom fotografijom iznenadila svoje obožavatelje

Komentara 1

Avatar Gospodin Maminjo
Gospodin Maminjo
15:38 12.10.2015.

daj se odlučite jel andreje ili sandre meljinčenko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije