Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na frizuri i u bolnici

Nikolina Ristović tik pred porod: Nema razloga da i u zdravstvenoj ustanovi ne budem The Lady

nikolina pišek
Foto: Facebook
1/7
25.11.2014.
u 16:46

Lijepoj voditeljici to je prvo dijete u braku s Vidojem Ristovićem. Iako je pred samim porodom, i dalje se brine o svojem izgledu...

Nikolina Ristović odbrojava, kako kaže, zadnje minute svog života u pluralu.

Uskoro će na svijet donijeti svoje drugo dijete, također djevojčicu. Lijepoj voditeljici to je prvo dijete u braku s Vidojem Ristovićem. Iako je pred samim porodom, i dalje se brine o svojem izgledu. Tako se pobrinula da i u bolnici ima savršenu frizuru. Fotografije s frizure objavila je na svojoj Facebook stranici.

– Ako već odbrojavam zadnje minute svog života u pluralu (slobodno mi se obraćajte s Vi..:), nema razloga da u zdravstvenoj ustanovi ne budem The Lady – poručila je Nikolina.

 

>>Možete li vjerovati kako Nikolina Ristović izgleda tik pred porod?

>>Nikolina Ristović: Kći Hana iznenadila me poklonima za svoju seku

Komentara 2

BE
berija
17:23 25.11.2014.

Ona nikad, ali baš nikad, ne može postati dama, bez obzira na rabljeni jezik ili pismo.

MR
mrki69tua
17:13 25.11.2014.

P.s. da je žaba uistinu lijepa onda bi i Severina, Nikolina i sl., bile lijepe, al još bi to i razumio da nemamo lijepe misice iz 90-ih.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije