Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaje se

'Nikad nisam bio dobar James Bond, to je grozan osjećaj'

pierce brosnan
Foto: Dennis Van Tine/Press Association/PIXSELL
1/4
14.04.2014.
u 20:46

Pierce Brosnan kaže kako nikad neće pogledati nijedan film u kojem je glumio najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, jer nije bio dobar James Bond

Pierce Brosnan kaže kako nikad neće pogledati nijedan film u kojem je glumio najpoznatijeg tajnog agenta svih vremena, jer nije bio dobar James Bond.

- Osjećam se kao da sam uhvaćen u vremenskoj rupi između Rogera Moorea i Seana Connerya. Za mene je bilo doista teško shvatiti značenje. Nasilje nikad nije bilo stvarno, gruba primjena sile nikad opipljiva. Bilo je prilično pitomo, a karakterizacija likova nikad nije slijedila realnost. Bilo je to površinski samo - kaže glumac koji je glumio u četiri James Bond filmova, od 1997. godine i "Sutra nikad ne umire" do 2002. godine i "Umri drugi dan".

- Nemam želju ikada se gledati kako glumim Jamesa Bonda. Nikad nisam bio dovoljno dobar. Grozan je to osjećaj - kaže Brosnan.

No, ipak kaže da je zahvalan za tu ulogu.

- To je dar koji je nastavio davati, koji mi je dopustio da stvorim vlastitu produkcijsku kuću i snimim vlastite filmove - objašnjava.

>>Pierce Brosnan je najsmrtonosniji James Bond, ubio je čak 76 osoba!

Komentara 2

PO
popovicdino
22:34 14.04.2014.

pa prvi film i meni najbolji je golden eye a to je snimio 1995. tak da je krivo napisano

KO
Kobajage
10:16 15.04.2014.

Brijac. JB se kroz povijest mijenjao i nije se uvijek svodio na isto. Prije se svodio na glamur i sex, dok je u 90ima bio okrenut vise zajebanciji i zabavnom pretjerivanju (i sexu). Danasnji JB je pak mracniji i ozbiljniji sa jacom akcijom. Svaki od njih ima svoj gust. Meni osobno je taj iz 90ih bio jos i najdrazi, a P.Brosnan ga je utjelovio kako ga nitko drugi vjerojatno ne bi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije