Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTALA U ASPENU

Nije baš svetica: Procurila zanimljiva priča o Ivanki Trump

Ivanka Trump
Foto: Ron Sachs/DPA/PIXSELL
1/5
24.03.2017.
u 17:17

Kako piše Aspen Daily News pozivajući se na policijskog djelatnika koji je sudjelovao u potrazi, Ivanka se cijelo vrijeme s dečkom skrivala u drugoj hotelskoj sobi.

Dok se djeca i unuci američkog predsjednika Donalda Trumpa ovog vikenda odmaraju u poznatom zimovalištu Aspenu, u javnost je procurila priča koja se prije puno godina dogodila na istom mjestu. Naime, Prva kćerka Ivanka Trump jedne je godine nestala,a za njom su tragale policijske snage.

Kako piše Aspen Daily News pozivajući se na policijskog djelatnika koji je sudjelovao u potrazi, Ivanka se cijelo vrijeme s dečkom skrivala u drugoj hotelskoj sobi. To je bilo puno prije mobitela, pa policija nije mogla odmah locirati nestalu Ivanku.

Trumpovi su godinama posjećivali Aspen, a Donald je htio tu i kupiti zemljište, no preduhitrio ga je Mohamad Hadid, otac starleta Gigi i Belle. Skandal s nestalom Ivankom nije ništa prema onom koji se dogodio 1989. na istom mjestu, tijekom božićnih blagdana. Donald je tada stigao na zimovanje sa suprugom Ivanom i djecom, a tu se našla i Marla Maples. Ivana je u jednom intervjuu kazala kako je čula Donalda dok je na telefon pričao o nekoj Marli, a kad ga je pitala tko je to, rekao joj je da je to žena koja ga prati dvije godine.

Idućeg dana Ivana je vidjela Marlinu prijateljicu na skijalištu i rekla joj je da kaže svojoj prijateljici da se ostavi njenog supruga. No, nije znala da je žena pored nje bila upravo Marla, koja joj je rekla - "Ja sam Marla i volim tvog supruga". Ivana je na to počela vikati, a Donald je pobjegao na skijama. No, Ivana je bila bolja skijašica od njega, pa ga je brzo sustigla i skijajući unatrag mu pokazivala srednji prst.

Šest tjedana nakon toga, Ivana i Donald predali su papire za razvod, a Donald se uskoro oženio za Marlu.

>>Kako je Ivanka Trump zabila nož u leđa ocu Donaldu

>>Luksuzna vila u kojoj živi Ivanka Trump pripada milijarderu naših korijena koji je u sporu s američkom vladom

Komentara 19

MA
marcellus
18:26 24.03.2017.

Ne razumijem gdje je tu skandal

DU
Deleted user
18:20 24.03.2017.

pričaju naši ljudi iz Aspena kada je bila prije par godina na skijanju Michelle Obama da je i ona netragom nestala ali su je pronašli u obližnjoj štali s ponijem, Mišel voli jako konjiće...

RA
rankovic
19:17 24.03.2017.

djevojka voljela se malo ševiti, u čemu je tu sramota?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije