Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ganuta do suza

Nicole Scherzinger pjevala u čast preminulog Nelsona Mandele

nicole scherzinger
Foto: Ian West/Press Association/PIXSELL
1/2
06.12.2013.
u 17:57

Prekrasna Nicole Scherzinger zablistala je na dodjeli Cosmopolitanovih nagrada, gdje joj je uručena nagrada za ženu godine.

Prekrasna Nicole Scherzinger zablistala je na dodjeli Cosmopolitanovih nagrada, gdje joj je uručena nagrada za ženu godine. U svom je govoru izrazila žaljenje zbog smrti Nelsona Mandele te se prisjetila njihova susreta.

– Imala sam čast upoznati ga i pjevati za njega. Otpjevala sam mu jednu od svojih omiljenih duhovnih pjesama. Ne znam je li mu se svidjela jer me, kad sam završila, upitao znam li otpjevati nešto drugo, rekla je Nicole.

Otpjevala je potom ''The Litte Light of Mine'' te pjesmu posvetila preminuloj ikoni.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije