Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
whitney ga udomila

Stravični detalji isplivali: Dečko Bobbi Kristine ju zlostavljao i uzimao joj novac s računa

bobbi kristina brown
Foto: PBG/Press Association/PIXSELL
1/5
02.07.2015.
u 13:38

Kći pokojne Whitney Houston bori se za život nakon što je u siječnju pronađena u kadi, u besvjesnom stanju

Bobbi Kristina Brown izmjenjivala je s prijateljem poruke u kojima je govorila o problemima koje ima s Nickom Gordonom.

Kći pokojne Whitney Houston bori se za život nakon što je u siječnju pronađena u kadi, u besvjesnom stanju. Imala je ozljede glave, a neki vjeruju da joj ih je nanio Nick. Radar Online objavio je SMS-ove koje je Bobbi slala prije nego što je stradala. – Ne znam što da radim s Nickom... Znaš kakav je. Stalo mi je do njega, ali dosadilo mi je da se svađamo i da mi on stalno govori što smijem, a što ne smijem raditi. Plus, ono što sam otkrila... U očaju sam – napisala je Bobbi.

Protiv Gordona je nedavno pokrenuta tužba u kojoj se navodi da je fizički zlostavljao Bobbi, ali i uzimao joj novac s bankovnog računa dok je ona bila u komi. Osim toga, navodno je Bobbi ugovorila susret s bliskom osobom kako bi se povjerila o situaciji s Nickom, no na susret nikad nije stigla. Pronađena je u kobnoj kadi i otad se nije oporavila.

>>Kćer Whitney Houston obitelj planira prevesti u obiteljsku kuću kako bi preminula u miru

>>Bobbi Kristina probudila se iz kome?

Komentara 2

Avatar Ironman0105
Ironman0105
00:30 03.07.2015.

A zakaj nas mucite s time? Pa to uopce nije tajna da crnci tuku svoje crnkinje I uzimaju im novac. To je njihov nacin zivota, I kaj se sad tu itko ima ista cuditi? Oni su strasno drugaciji od nas, sto ni ja nisam znao dok nisam dosao zivjeti u Ameriku. Ne znam doslovno niti jednog koji se ne drogira I uz put I preprodaje drogu. Ne znam niti jednu crnkinju stariju od 16 bez djeteta, a njih bar 50% niti ne zna tko je otac. Onima koje znaju to nista ne koristi jer "oceve" ta djeca ne zanimaju.

PA
Pariskidjak
07:45 27.07.2015.

Otkad je to postalo Ok biti rasist na večernjem? Crnci koje sam upoznao u Americi su bili predivni ljudi. Vjerojatno zbog toga što se nisam družio s dilerima i narkomanima...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije