Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sama u Londonu

Nevolje u braku? Angelina tužnog pogleda nakon žustre svađe s Bradom Pittom

angelina jolie
Foto: Reuters/PIXSELL
1/19
26.11.2014.
u 11:15

Angelina Jolie sama je stigla na europsku premijeru svog novog redateljskog uratka "Unbroken", nakon što su se ona i Brad posvađali u Australiji

Angelina Jolie fotografirana je prošlog tjedna kako uznemirena i tužna puši cigaretu, nakon što se posvađala s Bradom Pittom na terasi hotela u Australiji.

Lijepa glumica, koja iznimno pazi na zdravlje, cigaretu je zapalila nakon žustre svađe s Pittom, koji je fotografiran kako snažno gestikulira rukama.

– Dok je lamatao rukama, frustracija se jasno mogla vidjeti na njegovu licu. Angelina je bila na rubu suza – otkrio je očevidac, piše InTouch.

Znači li ova svađa da par, koji se prije tri mjeseca zavjetovao na vječnu ljubav, ima problema, ostaje tek vidjeti, no Angelina je u nedavnom intervju otkrila kako se jako trudi da savlada sve obveze supruge.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

– Bit ću bolja supruga. Ima trenutaka kada kažem kako ću naučiti kuhati, a Brad kaže: "O, draga, znaj u čemu si dobra." No, ja to ne prihvaćam te mu odgovorim: "Ne, ne, ne, savladat ću ja to, te obveze supruge." On zna moja ograničenja i gdje sam dobra kao majka i supruga – rekla je Angelina za australski Today Show.

No, nakon svađe, koja se dogodila na dan premijere novog Angelinina redateljskog uratka "Unbroken" u Australiji, par je iz zemlje otputovao odvojeno, svatko u svom avionu.

Jolie se sinoć na europskoj premijeri u Londonu pojavila sama, bez partnera s kojim ima šestoro djece, a iako se trudila smiješiti, u njezinim očima bila je vidljiva tuga.

>>Premršava Angelina Jolie ponovno šokirala izgledom

>>Angelina ne podnosi Clooneyjevu novopečenu suprugu

>>'Istina je, povlačim se! Nikad se nisam osjećala ugodno kao glumica'

Komentara 6

Avatar Ron Burgundy
Ron Burgundy
11:51 26.11.2014.

Navodno je bila toliko ljuta da je skoro nešto pojela...

SE
sestrićna
11:31 26.11.2014.

žena čačkalica...

MA
maxxxx
11:47 26.11.2014.

Zašto mora pisati 'lijepa glumica', čemu to nametanje subjektivnih stavova. Kladim se da 90 % čitatelja misli da izgleda ko smrt na dopustu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije