Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Spremna za ljeto

Lijepa HTV-ovka zapanjila svojim trbušnjacima: Nema odmora dok traje obnova!

Nevena Rendeli
Foto: Instagram
1/6
06.07.2015.
u 14:06

Voditeljica Nevena Rendeli na svom Instagramu objavila je fotku nakon treninga i oduševila impresivnim rezultatima.

Da redovita tjelovježba daje rezultate, potvrđuje i primjer voditeljice Nevene Rendeli. Lijepa HTV-ovka na svom Instagramu objavila je fotku nakon treninga i oduševila impresivnim rezultatima.

– Nema odmora dok traje obnova – napisala je Nevena u opisu fotografije na kojoj pozira u kratkom sportskom topu i kratkim hlačicama. U prvom planu su njeni isklesani trbušnjaci koji su rezultat Nevenine kontinuirane tjelesne aktivnosti. 

Lijepa voditeljica često ističe da uživa u tjelovježbi, a trčanje joj je u posljednjih godinu dana postao neizostavan ritual koji ne preskače čak ni po vrućinama. 

Svaka čast na upornosti! 

>>“Ako mogu ja, možeš i ti! Prihvaćaš li izazov?”

>>Nevena Rendeli istrčala polu-maraton: Ovo je za mene nevjerojatan uspjeh

Komentara 7

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:13 06.07.2015.

Cudno kako na fotografijama cijelog tijela (i lica) impresivni rezultati odjednom blijede...

Avatar Stelarij
Stelarij
09:32 07.07.2015.

Običan stomačić bez jasno oblikovanog struka su "isklesani" trbušnjaci?! Ovakve prosječne žene vode zdrav život uz umjerenu tjelesnu aktivnost ali da imaju lijepo tijelo--nemaju! Pogledajte gimnastičarke ili balerine, ne nužno one klasičnog baleta, i vidjet ćete što Nevena Rendelli nema---od-od majke prirode datu tjelesnu ljepotu! Sve je u genima , možeš se truditi kao Nevena a da si prosjek!

SW
swimm
11:53 07.07.2015.

kaj je ovo,gdje je tu struk,sisa, vi to zovete ljepoticom....danas se svaki prosjek po tome koji stoji iza čoska može nazvati ljepoticom,a ima ih daleko boljih ooo da

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije