Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suprug očajan

Nesretna Peaches liječila se metadonom, a heroinu se vratila tik pred smrt

Peaches Geldof
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/13
23.07.2014.
u 14:03

U domu u kojem je neutješni glazbenik pronašao beživotno tijelo mlade majke pronađen je heroin čistoće 61 posto, pribor za drogiranje, šprice, vatice i sl. i to skrivene u kutiji za slatkiše. U trenutku smrti u drugoj je sobi bio njezin mlađi sin.

Peaches Geldof bila je ovisnica koja je godinama trošila metadon, zamjenu za heroin, a opojnoj se drogi vratila malo prije tragične smrti. Kći Boba Geldofa preminula je u travnju u svom domu u Kentu, a pokazalo se da je uzrok smrti predoziranje.

Obistinile su se tako najcrnje sumnje, da je djevojka završila isto kao i njezina prerano preminula majka Paula Yates. Iza sebe Peaches je ostavila dvoje male djece, sinove, i supruga Toma Cohena.

Sudska je istraga danas konačno potvrdila da je Peaches okončala zbog prevelike doze heroina. U domu u kojem je neutješni glazbenik pronašao beživotno tijelo mlade majke pronađen je heroin čistoće 61 posto, pribor za drogiranje, šprice, vatice i sl. i to skrivene u kutiji za slatkiše. U trenutku smrti u drugoj je sobi bio njezin mlađi sin.

Ucviljeni udovac kazao je da je Peaches bila na terapiji i liječila se od ovisnosti te da je bila čista od studenog 2013. do veljače ove godine.

>>Courtney Love: Potjerala sam Peaches kad mi je došla s vrećom tableta na vrata

>>Peaches Geldof ipak je umrla od predoziranja heroinom?

>>Peaches Geldof umrla u 25. godini!

Komentara 5

PK
puši kurac
14:13 23.07.2014.

za ove sirote male bogataše me ZABOLI!!!!

HR
hrxxx111
14:38 23.07.2014.

heroin se trosi, a sve se nema

LI
liliZG
09:46 24.07.2014.

tak je skončala i Joplinica, prečistog heroina,.... gledala sam neki dan priču o njoj. a tu noć je riknulo i 39 dr ovisnika iz istog razloga, netko valjda nije znao da treba taj heroin zmučkati s nećim drugim....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije