Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
detalji šokantnog ubojstva

Nesretna misica svojim tijelom pokušavala spasiti sestru od metaka

Maria Jose Alvarado
Foto: Twitter
1/12
21.11.2014.
u 20:33

Miss Hondurasa, Mariju Jose Alvarado i njezinu sestru Sofiju ubio je ljubomorni Sofijin dečko, samo koji dan prije nego je misica trebala otputovati na svjetski izbor za Miss

Miss Hondurasa, Maria Jose Alvarado, ubijena je dok je pokušavala spasiti život starijoj sestri Sofiji.

Policija je otkrila kako je nesretna misica pokušavala zaštititi sestru, zaklonivši njezino tijelo svojim, nakon što je sestrin dečko Plutarco Antonio Ruiz ispalio kobne metke u nju.

Mariju Jose (19) i Sofiju Alvarado (23) prošlog je tjedna ubio ljubomorni Sofijin dečko Plutarco (29), nakon što je ugledao Sofiju kako na rođendanskoj zabavi pleše s drugim muškarcem.

Miss Hondurasa nestala je netom prije odlaska na svjetsko natjecanje za Miss svijeta koje se održava u Londonu.

– Sofia je rekla dečku ona i njezina sestra žele ići kući i tu je svađa započela. Izvadio je pištolj i upucao je. Umjesto da pobjegne, Maria Jose zaklonila je sestru vlastitim tijelom. Počela je vikati i dečko je ubio i nju – otkrio je izvor.

Policija ispituje jesu li obje sestre umrle od istog metka. Tijela ubijenih sestara pronađena su zakopana u blizini mjesta gdje se održavala rođendanska zabava.

Plutarco Antonio Ruiz priznao je ubojstvo sestara, a dok ga je policija vodila u zatvor, smiješak nije silazio s njegova lica.

>>Misica netragom nestala samo dan prije odlaska na izbor za Miss svijeta

>>Nestala miss Hondurasa i njezina sestra pronađene mrtve

Komentara 4

MI
mikic82
21:05 21.11.2014.

Smijesak ce mu biti ko Joker u zatvoru. Honduras je bar poznat po tome.

VK
vk52
21:45 21.11.2014.

Ljubav je bol

SA
samoborka
10:38 22.11.2014.

U ŠTO te cure gledaju kada krenu hodati s takvim tipovima? Taj manijak sigurno nije bio fini i dobar dečko do tog trenutka kad ih je upucao, nego isto primitivni niš koristi drogirani krkan! Ali, vjerojatno je bio faca i imponirao svojoj dragoj. Evo kako to završi. Grozota.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije