Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napokon vjenčani

Konačno su pokleknuli: Mila i Ashton protekli vikend izmijenili bračne zavjete

Celebrities watch the LA Lakers vs. Phoenix Suns at the Staples Center  *****FILE PHOTO*** MILA KUNIS PREGNANT - REPORT Actress MILA KUNIS is reportedly expecting her first child with her new fiance ASHTON KUTCHER.   Just weeks after the Black Swan beauty
Foto: Wenn/Pixsell
1/3
06.07.2015.
u 10:34

Da su u braku, počelo se nagađati još početkom godine kada je na Mila na svom Facebooku svojim fanovima zaželjela ''Sretnu novu godinu od Kutchera'' .

Mila Kunis i Ashton Kutcher službeno su postali supružnici. Glumački par u bračnu luku uplovio je proteklog vikenda na tajnoj ceremoniji, piše People

Nakon tri godine veze Ashton i Mila na vječnu ljubav zavjetovali su se pred devetomjesečnom kćeri Wyatt Isabelle najbližim članovima obitelji i bliskim prijateljima . 

Da su u braku, počelo se nagađati još početkom godine kada je na Mila na svom Facebooku svojim fanovima zaželjela ''Sretnu novu godinu od Kutchera'' . 

Nedugo nakon toga na njenoj ruci osvanuo je tajanstveni prsten koji je još više razbuktao šuškanja o vjenčanju, a gostujući u Late Late Showu kod Jamesa Cordena na voditeljev upit je li udana, glumica je odgovorila ''možda'' što su mnogi shvatili kao konačnu potvrdu braka s Ashtonom.

Ipak, ako je vjerovati američkom magazinu, svadbena ceremonija dogodila se tek ovaj vikend. Mili je ovo prvi brak, a iza Ashtona jedan propali brak s glumicom Demi Moore.

Inače, novopečeni supružnici upoznali su se na setu popularne humoristične serije ''Lude 70-te'' u kojoj su oboje glumili, a u intervjuu, koji je glumica dala u kolovozu prošle godine za magazin W, istaknula je da se upravo na setu prvi put poljubila i to s Ashtonom i ne sluteći da će joj upravo on jednog dana postati suprug.

>>Službeno je: Mila Kunis i Ashton Kutcher su zaručeni

>>Preslatka je! Poznati glumački par pokazao novorođenu kćer

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije